Harry na dně kvůli Meghan: Otcovské testy prý mluví jasně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Harry na dně kvůli Meghan: Otcovské testy prý mluví jasně

Meghan s princem Harrym a Archiem
Meghan s princem Harrym a Archiem (Profimedia.cz)

O tom, že Archie není pokrevním synem britského prince, se spekulovalo hned po jeho narození. Informaci vydával za podloženou portál Globe. Nyní prý vyplavala na povrch i další skutečnost.

Jen co syn Harryho (35) a Meghan (37) přišel na svět, hned se začalo řešit, že vévodkyně byla princi nevěrná a že Archie nemůže být jeho. Podle webu Globe princ dokonce podstoupil dva testy DNA, jež pochybnosti, kdo je tátou nového člena britské monarchie, zvrátily v Harryho neprospěch. Princ se ale své ženě, a hlavně malému chlapečkovi, mstít nechce. Tedy raději mlčí, i když je podle zasvěcených ze smutné pravdy zlomený.

Jenže tuto údajnou pravdu naprosto rozmetal portál Gossip Cop, který podle webu Emma.sk fámy o známých osobnostech vyvrací. Podle uvedeného serveru je to celé jedna velká lež! Jenže důkaz, který by ji jednoznačně potvrdil, pochopitelně chybí...

 



Přečtěte si
tryskomys
15. 7. 2019 • 11:44

To určítě ne,stejně si toho kluka musí nechat,i kdyby to bylo kukaččí.

j_dc_cv
15. 7. 2019 • 07:54

Nějakej vocas napíše, že není jeho. Všichni spekulují, že není jeho a když druhý vysloví, že to je lež tak začnete říkat, že důkazy chybí.
A k tomu, že není dítě jeho důkazy máte?

majojo
13. 7. 2019 • 15:06

Briská královská rodina bude na tyhle skandály dost opatrňoučká. Myslí,m, že to od určité doby má vždycky ošetřené předem. Třeba u Harryho se tak stalo jistě - a dneska, když se zašklebí, jako by fotrovi Charlesovi a dědkovi Philippovi z okna vypadl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.