Babišova mluvčí Adamcová: Tajný sex se ženáčem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Babišova mluvčí Adamcová: Tajný sex se ženáčem!

Jana Adamcová
Jana Adamcová (Profimedia.cz)

Moderátorka a aktuálně mluvčí Úřadu vlády Jana Adamcová (47) žije už spoustu let v manželství s režisérem Jiřím Adamcem (71). Že se ti dva potkali, prý byla, jak řekli v rozhovoru pro iDnes.cz, vlastně náhoda.  A navíc zpočátku velmi pikantně okořeněná.

Málokdo tuší, že první setkání Jany a Jiřího nebylo v televizním prostředí, ale v cestovní kanceláři, kterou si tenkrát režisér po vyhazovu z televize založil. Tehdy hledal někoho, kdo se mu postará o anglické překlady, a objevila se Jana, coby ještě naprosto neznámá holka. Pak na sebe po letech narazili znovu. V centru Prahy. A právě v ten okamžik už začal jejich milostný románek.

Paralelní vztah

Tajné schůzky nakonec probíhaly dlouhých jedenáct let. „Byl jsem ženatý. A chtěl jsem uvést do života svoje děti z prvního manželství. Taky jsem nikdy nepochopil, že tato holka, která v té době začínala být z televize známá, skoro až slavná a opravdu nikdy nevypadala špatně, nepotkala jiného chlapa, který by třeba nebyl zrovna ženatý a mohl jí věnovat víc času než já,“ přiznává otevřeně pro magazín Rodina DNES režisér.

„Zkrátka by s ním měla potenciálně lepší perspektivu než se mnou. Na tom čekání je jedna věc pozitivní, a to že naše děti se narodily později, v době, kdy jsme si všechny podstatné, zejména kariérní věci v životě už vyřešili, už známe jejich cenu a víme, že nejdůležitější jsou právě naše společné děti,“ hodnotí zpětně jejich partnerské soužití Adamec.

Ani jeho manželka čekání na legalizaci jejich vztahu nelituje. „Asi to neplatí úplně pro každého, protože každý máme jiné možnosti, ale v mém případě to bylo dobře. V době, kdy jsem děti ještě neměla, jsem byla hodně vytížená – a když přišly, tak už nebylo moc o co stát, nebylo kam mířit výš,“ připouští Adamcová, jež má s režisérem dvanáctiletého Daniela a devítiletou Jasmínku.

Jana Adamcová přiznala, proč nechce dělat manželovi striptýz: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sugarbitter
14. 4. 2020 • 13:10

Skutečné a opravdové lásky je jako šafránu.Mnozí si ji pletou se sebeláskou a kariérou.

mbmb
12. 7. 2019 • 13:40

Níže komentář velmi korektně- more bravo

mord
12. 7. 2019 • 12:50

Opravdu odporná dvojice. Starý režisér normalizačních seriálu a později opravdového odpadů a vyzila zlatokopka, která dělá udavači neviditelnou mluvčí. Lidský odpad

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.