Může za to antikoncepce?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Může za to antikoncepce?!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu, a sice, je mi 26 a již rok mám harmonický vztah s přítelem. Jen otázka sexu je pro mě tabu. Úplně jsem ztratila mít chuť na sex a jakékoli přemáhání mě činí problémy. Nevím čím to je, ale domnívám se, že zřejmě antikoncepcí, beru Jeanine. Je možné, aby antikoncepce měla takovýto vliv ? Jinak si to nedovedu vysvětlit, protože jsem v pohodě, nic mě netrápí, bez stresu.Děkuji předem za odpověď. (Katka, 26)

Dobrý den, tento stav může být skutečně způsoben změnou antikoncepce, každá žena reaguje na konkrétní preparát jinak, proto je dobré vypozorovat, jaká antikoncepce Vám vyhovuje a té se pak držet. Snížení sexuální touhy je jedním z častých nežádoucích účinků hormonální antikoncepce. Pokud problémy se sexuální vzrušivostí budou přetrvávat, poraďte se s Vaší gynekoložkou o změně antikoncepce. 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.