A máš to, trapko! Meghan dostala ponižující lekci od královny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

A máš to, trapko! Meghan dostala ponižující lekci od královny

Meghan má otřesné chování, protokol na rozdíl od královny nerespektuje.
Meghan má otřesné chování, protokol na rozdíl od královny nerespektuje. (Foto ara)

Vévodkyně ze Sussexu (37) móresy hollywoodské hvězdičky ani rok po svatbě s princem Harrym (35) nedokázala odbourat. Všechny o tom jen utvrdila, když ztropila veliké faux pas ve Wimbledonu.

Tam vyrazila na zápas svojí kamarádky Sereny Williamsové. Jenže jako členka královské rodiny se rozhodně nechovala. Protože nedodržela doporučený dress code pro členy britské monarchie, nemohla zasednout do královské lóže. Z toho důvodu musela mezi „prostý lid“. Ale pak zase nutila ochranku všechny odhánět a šéfovi ochranky nařídila, že ji nesmí nikdo fotit. Ztropila tak opět skandál a celé její počínání byla zkrátka ostuda.

Lekci, jak se má skutečně chovat jako dáma, jež je hodná nosit šlechtický titul, jí pak udělila sama královna Alžběta II. Ta se s úsměvem vydala navzdory vysokému věku zasadit stromky. Neváhala dokonce vzít do ruky rýč a po celou dobu trpělivě vycházet vstříc lidem s prosbou o fotku. Neměla problém všem věnovat svůj vzácný čas  a vyslechnout ho.

„Královna včera uštědřila všem mistrovskou lekci v tom, jak se mají členové britské královské rodiny chovat na veřejnosti – v ostrém kontrastu k Meghan, která se chovala k divákům ve Wimbledonu velmi nevrle,“ napsal deník The Sun. Britská panovnice dokonce odmítla pomoc při sázení stromu v Národním ústavu zemědělské botaniky se slovy: „Jsem stále naprosto schopná zasadit strom.“ Její profesionální vystupování si pak nemohla vynachválit doktorka Tina Barsbyová z uvedeného ústavu. „Bylo velmi dojemné, že královna byla schopná najíst si čas promluvit s každým. Upozorňovali nás, že možná čas mít nebude. Ale ona si ho udělala a dopřála každému člověku pocit, že je velmi výjimečný,“ uvedla k akci, jíž se panovnice zúčastnila.



Přečtěte si
tryskomys
12. 7. 2019 • 10:11

H.sa zůstane h.sou,i kdyby stokrát oblékala hadry všemožných značek,protokol jí ani po roce nic neříká,není co u té uma.....né mulatky řešit,Harry vždy bude vědět podle skandálu,kde jí najde..

rannirosa
11. 7. 2019 • 16:58

Jak to ma byt spravne najist si cas, nebo najit si cas?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.