Gelemová o soukromí s Felixem: Je v lepší kondici než já! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gelemová o soukromí s Felixem: Je v lepší kondici než já!

Felix Slováček s přítelkyní Lucií Gelemovou
Felix Slováček s přítelkyní Lucií Gelemovou (profimedia.cz)

Lucie Gelemová (36) strávila příjemnou dovolenou s Felixem Slováčkem (76). Pár se kromě lenošení a poznávání okolí věnoval také sportu. Pro oba dva je tenis velkou vášní a pilně na dovolené trénovali, aby mohli v příštím roce konkurovat párům ve smíšené čtyřhře hvězdného Wimbledonu.

Přestože je Gelemová o několik let mladší, její partner jí to v tenise pěkně nandal. "No, Felix je na tom po herní stránce lépe než já, ovšem snažím se, seč mi síly stačí, a uvidíme,“ svěřila se dle týdeníku Sedmička umělkyně.

„Rozhodně neházím flintu dožita a piluji údery, až se ze mě mnohdy kouří, takže máme ještě rok na sehrání a pak, soupeři třeste se," řekla a dodala, že si udělali čas i na turnaj s přáteli. „V Turecku jsme byli s partou tenistů na turnaji, takže i na společný trénink byl čas. Je to můj milovaný sport, i když teď trošku hapruji s koleny, ale rozhodně s ním nekončím. A ten Wimbledon? No, uvidíme. Když budu fit a ve formě, tak se s nikým na kurtu mazlit nebudeme, ať už to bude v Anglii nebo na domácích kurtech," se smíchem doplnil partnerku Slováček.

Dvojice má sice dovolenou již za sebou, rozhodně to není jejich poslední společně strávené volno. "Já jsem kdysi jezdíval s různými orchestry po Španělsku a strašně se mi po tom stýská. Teď jsem objevil takový speciální zájezd mimo jiné do Malagy, Granady, Sevilly a dalších měst a řekl jsem si, že se po letech zase vrátím s Lucií na místo činu, kde jsem vystupoval. Strašně se na to těším," svěřil se týdeníku Sedmička Slováček.

Felix Slováček o rozvodu s Dádou a vztahu s Lucií:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mejlika
5. 8. 2019 • 13:13

pinkfloyd23455 ... proboha chlapče, co jemu, nebo jí máme závidět???? Že on je blbej, když si myslí, že ho ta "dáma" miluje a ne jeho prachy ..... a jí, že se musí tak přetvařovat??? To, že umí hrát, mu nikdo nebere, ale jinak děs a hrůza!!!!!!

pinkfloyd23455
5. 8. 2019 • 12:09

Nechápu že pořád nėkomu vadí jejich život? Dyť ať si ďėlaji co je baví a chtějí to jen stupidním zavistivcum to chlašče krev z čehož mám radost!! Já jim fandím ať užívají života a je jim fajn život mají jen jeden !! A jak vypadá Felix? A co vy?pokud bych uměl to co on ať vypadám jak Quasimodo v tom vy blbci hodnotte člověka ne jak vypada!!feldo jen tak dál!!

mejlika
5. 8. 2019 • 09:09

Fujtajbl ... Slováček je odporná ropucha a Gelemová CVOK­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!

DWEI
5. 8. 2019 • 04:50

V textu je uvede­no:.­..."P­řesto­že je Gelemová o několik let mladší...."......o několik desetiletí mladší by bylo přesnější

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.