Šafářová vystavila Plekancovi stopku: „Ale vážně. To má dost času!" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šafářová vystavila Plekancovi stopku: „Ale vážně. To má dost času!"

Tenistka Lucie Šafářová
Tenistka Lucie Šafářová (Profimedia.cz)

I když oba září štěstím a těší se na prvního společného potomka, a přestože Lucie Šafářová statečně čelí všem útokům, které se na její hlavu sypou za to, že si začala ještě s ženatým hokejistou, rozvodová tahanice Tomáše Plekance (36) a Lucie Vondráčkové (39) dolehla i na ni. Proto už dopředu Tomášovi oznámila, že na svatbu s ní může zapomenout.

Čekají spolu miminko, zařizují si byt v Praze, jejich vztah působí idylicky a romanticky. Jenže každá mince má svůj rub a líc. Proto je jasné, že se nepříjemné rozvodové klání mezi hokejistou a zpěvačkou promítá i do vztahu Plekance a Šafářové. Právě z toho důvodu dospěla teď už bývalá tenistka k zásadnímu rozhodnutí: „Já už mu řekla, že po tom všem si ho nikdy nevezmu,“ přiznala pro časopis Magazín DNES. „Ale vážně. To má dost času,“ dodala s tím, že její verdikt naštěstí pro Plekance definitivní platnost nemá.

Oba jsou si totiž vědomí, že rozvod hokejisty může trvat ještě měsíce, možná i roky. Proto by jejich svatba stejně nebyla realizovatelná. A tak se soustředí především na společné štěstí, které nosí Lucie Šafářová pod srdcem. O pohlaví zatím jasno ale nemají. „Vědět budeme asi za měsíc,“ prozradila Lucie s tím, že by si Tomáš možná více přál dceru, když má už dva syny. „Ale je nám to samozřejmě jedno. Jsme teď hlavně Šťastní,“ dodal ke společnému radostnému očekávání pro Magazín DNES hokejista.

Co prozradili Plekance a Šafářová o svém miminku se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jackpot
11. 7. 2019 • 02:06

Rozpitvavate jeden rozhovor na tisic kousku. Pak vety slepujete vlastnimi uvahami. Vse je vytrzene z kontextu..

mirvond@...
10. 7. 2019 • 21:00

Plekanec se vším leze do médií jen proto, že si myslí, že se tím očistí... že když jse slavný hokejista, může si dovolit všechno, i zakládat novou rodinu, aniž by dořešil předešlý vztah. A potom - jak sám naznal - jednou si to můžou přečíst jeho kluci a musí přece vědět, jak o ně tatínek bojoval... tak, že je opustil a začal kydat špínu na jejich maminku. Ta má naštěstí tolik inteligence, že si v klidu žije v ústraní. myslím, že se dobře baví úrovní svého manžela a jeho milenky....

mirvond@...
10. 7. 2019 • 19:12

Jen jestli hlavní stopkou nebude to, že si pořídila dítě s ženatým mužem, tátou od dvou malých dětí....Na svatbu si ještě chvíli bude muset mužatka nejspíš počkat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.