Plekanec se obul do Vondráčkové: POTVRZENÍ OD PRÁVNÍKŮ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Plekanec se obul do Vondráčkové: POTVRZENÍ OD PRÁVNÍKŮ

Tomáš Plekanec a Lucie Vondráčková
Tomáš Plekanec a Lucie Vondráčková (Foto ara)

Myslel si, že jejich rozvod bude rychlý a bez problémů. To se však šeredně mýlil! Jejich soudní tahanice se pořádně protáhla a rozvodová bitva mezi Tomášem Plekancem (36) a Lucií Vondráčkovou (39) je doposud plná špíny a lží. Hokejista, který se již potřetí stane otcem, promluvil o tom, co všechno mu měla slavná zpěvačka znepříjemnit.

Rozvod oznámil jako první, a to především kvůli tomu, že toto rázné rozhodnutí pravděpodobně pocházelo z jeho strany. Tomáš Plekanec, který je momentálně šťastný s těhotnou tenistkou Lucií Šafářovou (32), prozradil, v čem všem údajně jeho budoucí exmanželka lhala.

Černé na bílém od právníků

„Zaprvé, když manželka prohlásila, že jsem odešel od rodiny a jsem s Luckou tři roky. Absolutní lež a vůbec nechápu, že si to dovolila říct. A zadruhé, když mi oznámila, že se nechce vrátit do Česka. Vůbec. Což mám černé na bílém od právníků. Přitom tvrdí, že chtěla jen dokončit školní rok… Opravdu jsem si myslel, že rozvod bude rychlý a že se domluvíme…

Navenek říkala, že je můžu mít kdykoliv. Ale já musel čekat na potvrzení právníků, abych vůbec mohl být se svými syny. Jinak by se mohlo stát, že bych tam přiletěl a ani je neviděl. Kolikrát jsem se jim nedovolal… Komunikujeme pouze o organizačních věcech kolem dětí,“ pověděl podle Blesku hokejista o budoucí bývalé ženě a synech. Vondráčková se k jeho slovům odmítla vyjádřit.

Nevzdala se

Velký šok přišel, když Tomáš Plekanec potvrdil chvíli po oznámení rozvodu s Vondráčkovou, vztah s Lucií Šafářovou. Zpěvačku však nejvíc musí bolet ta skutečnost, že s tenistkou Plekanec čeká dítě, a to se ještě ani nerozvedli. Šafářovou tak několik lidí dodnes označuje jako »rozvracečku« rodin a nebojí se vůči její osobě použít i ostřejší slova. „Určitě jsem nečekala, že jejich rozvod bude tak škaredý. A asi to nečekal ani Tomáš. Ale od začátku jsem na jeho straně a nikdy mě nenapadlo se našeho vztahu vzdát,“ řekla Šafářová pro Magazín DNES a tím tak potvrdila to, že jejich vztah musel už nějakou dobu trvat, než se hokejista rozhodl o rozvod zažádat.

 Prachařovi opět spolu! A Plekanec si přivezl syny. Bez Vondráčkové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
29. 7. 2019 • 16:51

Vondráčková je neskutečná manipulátorka a lhářka. Pět verzí o návratu, případně setrvání v Kanadě. Jako kdyby mohla rozhodovat o všem sama. Vše během několika měsíců... Dál několik verzí o finančním vyrovnání. 1. Musela žádat dle přísných kanadských tabulek ( Nikdo je nikdy neviděl ). V Kanadě česká manželská smlouva neplatí. 2. V Kanadě smlouva platí, ale ona žádá o odškodnění za zničenou kariéru. To je obzvlášť pikantní, až se bude probírat, jak jí Plekanec platil veškeré náklady (letenky, hotely, výlety do USA, apod.), spojené s její kariérou a ona si zisk nechávala. 3. Nechce manžela obrat o to, co si vydřel, pracuje ráda sama... 4. Ale chce rozvod v Kanadě, protože dle jejich zákonů ho může lépe obrat. Tahle komedie ještě jen tak neskončí...

-bello-
13. 7. 2019 • 16:40

dianthos@...
souhlas !
Bohužel ( nevím proč ) tady je v komentářích možnost " reagovat " , ale v podstatě není, protože kliknutím na reagovat je " nahlásit " jako nevhodný.
Jedna drobná pozn. - ty děti to nesečtou jí, ale oběma.Z takových půjčovacích dětí vyrostou vyčůraní blbci.Půjčovací děti to tak mají.Většinou, žádné povinnosti, jen zábava , " nebo to řeknu druhé straně, že se mi sem už nechce a chodit ( za tátou , mámou nebudu , že mám trauma) .Tak to bývá.
Vondráčková je hrozná šmíra.V životě i v tom jejím zpěvu či herectví.
Neznám nikoho, kdo by na ni šel.

Dianthos
9. 7. 2019 • 12:29

Herečko, dali vám špatný scénář. ;-) Kariéru manželovi neobětovala, částečně jí omezila, ve snaze se vdát a mít děti. Ženy dětem kariéru obvykle obětují. Málokterá pracuje s tříměsíčním kojencem přisátým k prsu, jako LV. Děti mu "nedala", ale naopak s nimi zachází jako výhradně se svými a otec se musí doprošovat, aby s nimi mohl trávit čas. Zato musí platit královské výživné (údajně 600 tisíc na manželku a 300 tisíc na každé dítě = 1,2 milionu měsíčně). A bojuje Vondráčková proti Plekanci, ne opačně. Ona podala za jeho zády rozvod v Kanadě, s požadavky na téměř čtvrt miliardy Korun (včetně výživného). Ona udala bulváru Šafářovou jako příčinu rozvratu manželství. Ona provokuje své nohsledy k tomu, aby byli k Šafářové a jejímu bývalému partnerovi brutální. Lajkuje na svém profilu invektivy. Synové si to brzy přečtou, pochopí a pak to "matce roku" vrátí i s úroky. Děti jsou největšími kritiky svých rodičů.

herecka
9. 7. 2019 • 12:10

Plekanec se obul do Vondráčkové, to je ubohé. Kdysi mu obětovala kariéru, dala dva krásné kluky a dnes proti ní bojuje...hnus. A ¨že jí jde o peníze? Proč ne, má jich dost a rozbil rodinu, ať platí. Zatím jen kňourá, stěžuje si a pomlouvá svou stále ještě manželku. Nemá vyřešenou minulost a už zakládá novou rodinu, to je víc k politování než to jaký je chudáček, že mu Vondráčková neurychlila rozvod??? Trapný ubožák, umí kolem sebe jen kopat a rozhazovat špínu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.