Křtiny syna Meghan a Harryho: Kdo byl vlastně kmotrem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Křtiny syna Meghan a Harryho: Kdo byl vlastně kmotrem?

Archie byl pokřtěn v soukromé kapli ve Windsoru arcibiskupem z Canterbury.
Archie byl pokřtěn v soukromé kapli ve Windsoru arcibiskupem z Canterbury.  (Foto Instagram.com)

Devět milionů zhlédnutí a 758 tisíc lajků si během několika desítek minut vysloužily dvě fotky ze sobotního křtu dvouměsíčního Archieho. Zájem veřejnosti byl enormní. Narazil však na absolutní chlad rodičů v pořadí sedmého následníka britského trůnu, kteří slavnostní událost ukryli za zdmi hradu Windsor.

Britský princ Harry (34) a jeho manželka vévodkyně (37) ze Sussexu pojali křtiny svého synáčka jako přísně utajenou akci jen pro privilegované. Celý hrad Windsor byl neprodyšně uzavřen, královská rodina dokonce odmítla zveřejnit jména dvou kmotrů. Britský tisk proto spekuluje, kdo ti dva šťastlivci mohli být.

Jako první vypadla ze seznamu tenistka Serena Williamsová, blízká přítelkyně Meghan, které je sice právě v Anglii na Wimbledonu, ale z účasti na křtinách se omluvila. Nedělník The Sunday Times ze svých zdrojů zjistil, že kmotrem mohl být Charlie van Straubenzee, dlouholetý parťák prince Harryho. Za nejpravděpodobnější kmotru byla označena Harryho chůva z dětství Tiggy Pettiferová, kterou zachytily kamery, jak na křtiny zajíždí autem do prostor Windsoru. Buckinghamský palác ale stále trvá na tom, že jména kmotrů nezveřejní. A jisté je, že královna Alžběta u křtu chyběla, dala přednost koníčkům na skotské vysočině.

Tajemství královského snímku
Odbornice na řeč těla: William vypadá jako vyhazovač, Kate by nejraději utekla!
Co prozradil královský snímek po křtu malého Archieho? Pokračující nevraživost mezi jeho rodiči a Williamem s Kate. Alespoň tak to popsala pro britský deník Daily Mail odbornice na řeč těla Judi Jamesová. Všimla si, jak nepohodlně se
strýček s tetou cítí...
CAMILLA: „Zrelaxovaná, je zcela v pohodě.“
CHARLES: „Nadýmá se pýchou a hrdostí.“
MEGHAN A HARRY: „Vyzařuje z nich intimnost a vzájemná důvěra.“
WILLIAM: „Působí chladně až mrazivě. Nasadil mód vyhazovač z nočního klubu. Jen si všimnětě těch spojených rukou na břiše... Mohl by hned u vchodu kontrolovat občanky.“
KATE: „Nejraději by hned utekla. Možná se jen přehnaně snaží, aby při tak vážné chvíli nezastínila svou švagrovou Meghan. Kate i její manžel jsou v přímém kontrastu s ostatními lidmi na snímku.

Na video s Meghan Markleovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.