Zpěvačka Céline Dion: Šaty jako terapie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zpěvačka Céline Dion: Šaty jako terapie

Skládané šaty. Stačí jeden špatný pohyb a je vidět vše.
Skládané šaty. Stačí jeden špatný pohyb a je vidět vše. (Profimedia.cz)

V Paříži právě skončila přehlídka těch nejluxusnějších hadříků haute couture, celý módní svět se ale místo mladičkých modelek díval na 51letou zpěvačku Céline Dion. Ta každý den překvapovala novými barevnými kombinacemi, provokovala a nebála se mezi lidi vyrazit i bez kalhot.

Nedávno pověsila pěveckou kariéru v Las Vegas na hřebík, tři synové René- -Charles (18), Eddy a Nelson (oba 8) už nepotřebují neustálý dohled, a tak si mohla vyrazit třeba právě do Paříže ukázat, že věk je jen číslo. Její nová podoba je výsledkem spolupráce se stylistou Lawem Roachem, který se toho nebojí. Ze dne na den z ní v roce 2016 udělal ikonu. „Začal jsem s ní pracovat čtyři měsíce poté, co jí zemřel manžel René a bratr. Bylo toho na ni hodně a potřebovala změnu,“ prozradil Roach. Producent René Angelil (†73) zemřel začátkem roku 2016 na rakovinu, o dva dny později přišla kvůli stejné nemoci i o bratra Daniela (†59).

Menu podle ikony
● Kromě oblečení na sebe samozřejmě poutá pozornost i zjevem. Je neskutečně hubená a přitom diety neřeší, při každém rozhovoru se pořádně nadlábne!
● Celine snídá tak, jak se na francouzskou Kanaďanku sluší. Dá si prosté espresso a croissant, i když takový kousek pečiva může mít až 270 kalorií.
● Na svačinu preferuje čerstvé ovoce, žádá si ananas, meloun či třešně, podle sezony. Před koncerty v Las Vegas si přála třeba bavorské fíky a francouzské třešně.
● Oběd odbude buď bagetou, nebo salátem, když je ale ve společnosti, dá si něco pořádného. Třeba hustou květákovou polévku, po které následuje quiche a salát. A dezert nesmí chybět, ráda má sabayon, krém z vaječných žloutků, cukru a vína.
●Ani při večeři se nežinýruje, synům připraví třeba smažený květák a masové koláče sfihy, které měl rád její manžel.

Celý článek si můžete přečíst v nedělním vydání deníku Aha!

Outfity Celine Dion:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.