Krainová a spol.: Bublinková párty plná zadečků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Krainová a spol.: Bublinková párty plná zadečků

V průsvitném modelu dala Simona Krainová na odiv svůj zadeček.
V průsvitném modelu dala Simona Krainová na odiv svůj zadeček. (Foto Aha! - David Kundrát a Martin Hykl )

Šaty, které více odhalily než zahalily obléklo na Moët party poměrně dost krásek. Letos se tradiční večírek na karlovarském filmovém festivalu nesl ve znamení Napoleona. Většina žen měla velký problém poprat se s předepsaným outfitem, a tak to vyřešily odhalením svých partií. Místo nadupaných dekoltů byly v hlavní roli zadečky. 

Modelka Simona Krainová (46) do poslední chvíle neměla co na sebe. Bílý model, který jí vytvořil Michael Kováčik, dorazil z Prahy jen dvě hodiny před začátkem „Už to, že jsme se s Michaelem teprve před pěti dny dohodli, jak by to mělo vypadat, bylo dost hektický a popravdě jsme ani jeden nevěřili, že se to zvládne. Ale on je prostě Bůh a šaty jsou tady,“ svěřila se deníku Aha! Simona, které to v bílém modelu odhalující její dokonalé pozadí, neskutečně seklo. Už několik měsíců denně běhá minimálně pět kilometrů a na její postavě je to znát.

Přímo z Paříže do Karlových Varů přiletěla topmodelka Denisa Dvořáková (26) Ta rovněž vsadila na tuzemského návrháře Jiřího Kalfara. V podstatě měla jen body a a na něm průsvitné šaty s výšivkou. „Jsem zvyklá z přehlídek na různé modely a nahota mi nedělá problém,“ netajila se modelka, která v roce 2006 vyhrála soutěž Elite Model Look.

Snowboardistka Eva Samková s přítelem Markem Adamczykem (31) překvapili napoleonskými saky. „Oblékli jsme si, co jsme našli v šatníku. Po svých předcích tam máme neskutečné skvosty, a tak pro nás téma Napoleon nebyl problém,“ tvrdí olympijská vítězka ve snowboardcrossu, která hned po skončení festivalu odjíždí s přítelem na dovolenou do Portugalska.

 Simona Krainová: Na děti platí prášek na spaní, láhev rumu nebo dobré slovo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aglssnbnc@...
3. 7. 2019 • 23:12

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.