Nejtěžší okamžik Vondráčkové pod dozorem úředníků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nejtěžší okamžik Vondráčkové pod dozorem úředníků

Tomáš Plekanec odcestoval se syny do Čech, Lucie Vondráčková ještě v Kanadě zůstává.
Tomáš Plekanec odcestoval se syny do Čech, Lucie Vondráčková ještě v Kanadě zůstává. (Marek Patek David Kundrát Martin Hykl Pavel Machan)

V Kanadě skončil 21. června školní rok, a jelikož se měly děti Lucie Vondráčkové ihned po posledním zvonění odebrat zpět do Čech, pro zpěvačku nastala velmi srdceryvná chvíle.

Pro děti si totiž přiletěl její stále ještě manžel Tomáš Plekanec (36) a odvezl si je podle informací extra.cz, které následně potvrdil i právní zástupce zpěvačky, definitivně do Prahy. „Viděla jsem je v úterý ráno na frankfurtském letišti, bylo asi osm hodin. V Praze museli být zpátky nejpozději v poledne. Chlapečky jsem hned poznala, hlavně ten starší jde hodně do táty, a všimla jsem si samozřejmě i pana Plekance. Ale maminka kluků s nimi rozhodně nebyla,“ napsala prý do redakce extra.cz všímavá turistka. A další údajně potvrdila, že se trojice pohybovala na montrealském letišti v pondělí večer, dlouhou cestu tedy absolvovali přes noc.

Setkání Plekance a Vondráčkové bylo přitom podle Blesku velmi netradiční. Proběhlo totiž za asistence soudního úředníka, který měl dohlédnout na to, aby předání synů proběhlo podle pravidel a se všemi dokumenty. „Mohu potvrdit, že výkon kanadského soudního rozhodnutí byl naplněn. Otec s oběma nezletilými v úterý 25. června přiletěl do České republiky,“ sdělila webu Extra.cz Plekancova právní zástupkyně Mgr. Lenka Radoňová.

„Děti se vrátily do Česka," potvrdil Blesku shodně také právní zástupce zpěvačky Martin Kornel. Pro Super.cz pak ještě zodpověděl otázku, kdy do rodné vlasti přicestuje za syny i jejich máma: „Paní Lucie Vondráčková se bude vracet do České republiky v nejbližších dnech, nicméně se nebude vyjadřovat ke své současné rodinné situaci z důvodu ochrany svých nezletilých dětí. Po návratu se vrátí k životu v Praze a bude se věnovat péči o děti a své práci. Až se v klidu přestěhuje a postará o děti, ráda se s fanoušky a veřejností podělí o své pracovní plány," dodal.

Lucie Vondráčková v prvním rozhovoru o krachu manželství s Tomášem Plekancem:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
wdxxafxuwl...@...
29. 6. 2019 • 11:11

P řejít n a SpFling.com - skvělé sezn amka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít s ex partnera!

wdxxafxuwl...@...
29. 6. 2019 • 11:08

P řejít na S pFling.com - s kvělé seznamk a pro dospělé s inteligentní v yhledávací sys tém najít sex p artnera!

wdxxafxuwl...@...
29. 6. 2019 • 11:06

P řejít na SpFlin g.com - skv ělé seznamka p ro dospělé s inte ligentní vyhledáv ací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.