Anička Slováčková: Smyk na kolejích, odnesla to ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Anička Slováčková: Smyk na kolejích, odnesla to ...

Anička už asi kolobrndu brzy prodá.
Anička už asi kolobrndu brzy prodá. (Foto archív Muž roku)

Finalisté soutěže mužské krásy Muž roku 2019 mají za sebou už první vítězství. Všichni do jednoho přijeli do nejmodernější pobočky firmy Medika Plasma s.r.o. v Hradci Králové a darovali nebo podpořili dárce nenahraditelné krevní plasmy. Dokázali, že mají nejen svaly a sympatickou tvář, ale také, že jim to myslí a mají srdce na pravém místě. A nechyběly u toho ani známé tváře ze světa showbyznysu.

S prezidentem soutěže Davidem Novotným přijela do Hradce Králové také třiadvacetiletá zpěvačka Anička Slováčková. Při odběru se nedalo si nevšimnout jejích rozbitých kolen, které neúspěšně skrývala pod sukněmi.

„Jela jsem s kamarádkou na kolobrndě a dostaly jsme smyk na tramvajové koleji. Odnesla to kolena, kámoška má odřený loket a má dokonce antibiotika. Připadám si jako malá holka, to jsem měla kolena odřená každou chvíli. Za pár dní jedu s kamarádkou Barcelony, já skoro nemohu chodit a ona nemůže zvednout ruku, to bude dovolená. Ale nevzdáváme to, jen co se trochu vzpamatujeme, proženeme koloběžku znovu,“ smála se Anička, které ani zranění nezabrání práci na novém cédéčku.

„S kapelou plánujeme do konce roku natočit tři klipy, takže budeme přes prázdniny zavření ve studiu a hodně na tom makat. Zároveň máme spoustu koncertů a od srpna už
zase točím seriál. Ale na pracovní léto se těším. Moře si nechám až na potom," dodala.



Přečtěte si
ivoadler
27. 6. 2019 • 10:32

A byla střízlivá? Tatínkovo geny se nezapřou...

vbnxlfr@...
26. 6. 2019 • 13:38

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.