Královský jídelníček Kate a Meghan: Jak si udržují štíhlou figuru? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Královský jídelníček Kate a Meghan: Jak si udržují štíhlou figuru?

Fotografie
Fotografie (internal)

Vévodkyně Kate a Meghan jsou pro mnohé ženy velkou inspirací, a to nejen v oblasti módy. Obě vévodkyně si potrpí na zdravou stravu a díky tomu mají obě postavičku jako lusk.

Vévodkyně Kate a Meghan stejně jako zbytek královské rodiny musí jít veřejnosti příkladem, a tak si nikdo z nich nemůže dovolit mít nějaká ta kila navíc. Zdravá strava je pro všechny členy britské monarchie velmi důležitá.

Vévodkyně Kate dle webu Blesk pro ženy začíná svůj den zeleninovým smoothie, které ji prý pořádně nabije energií a hlavně je plné vitaminů. Oblíbené má zejména smoothie ze špenátu, čaje matcha, koriandru, spiruliny a zelí.

Jídelníček Kate je plný zeleniny, ovoce a zdrojů zdravých bílkovin. K obědu si často dopřeje salát a ovoce. Dle webu Blesk pro ženy je její oblíbené pokrmy patří melounové saláty, gazpacho, bobule goji, tabbouleh (klasický arabský salát obsahující bulgur nebo kuskus) a ceviche (marinované syrové rybí maso v citronové nebo limetkové šťávě). Pokud jde o rodinné večeře, nebojí se Kate zapojit. Vévodkyně údajně velmi ráda vaří, mezi její oblíbená jídla patří pečené kuře nebo pikantní kari, které si zamilovala, když čekala malého George.

Ještě než se Meghan provdala za prince Harryho, byla považována za velkou gurmánku a také milovnici vína. Mezi její oblíbená vína patří toskánské Tignanello, vedle toho si ráda dopřeje argentinský Malbec, francouzský Cabernet nebo oregonský Pinot noir. Nicméně pokud potřebovala být vévodkyně ze Sussexu takzvaně ve formě, svůj den odstartuje sklenicí horké vody s citronem. Pak následovala snídaně z ovesných vloček s banány a agávovým sirupem. Je taky velká fanynka vajec, takže ke snídani ráda zvolí  omeletu s bylinkami a sýrem nebo toast s avokádem.

Dle webu Blesk pro ženy její oběd vždy zahrnuje zdroje kvalitních bílkovin, například salát z quinoy a se zeleninou. Preferuje vegetariánská jídla, takže k ochucování používá hlavně česnek, cibuli a nejrůznější druhy koření, to odkoukala od své matky. Zatímco o svačině se v jídelníčku Kate nic nepíše, Meghan si ráda dopřeje lehké občerstvení. Vévodkyně si oblíbila jablko s mandlovým máslem, rýžový chlebíček posypaný skořicí nebo zelenou šťávu.

Meghan je velkou milovnicí tradičního filipínského jídla - Adobo. K večeři si stejně jako Kate ráda dopřeje pečené kuře nebo své oblíbené těstoviny s parmezánem a dušenou cuketou. „Omáčka je tak nádherně smetanová, že by člověk přísahal, že v ní jsou tuny másla a oleje, ale je to jen cuketa, voda a trocha vývaru,“ řekla dle Blesku pro ženy.

 

 Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl?

Video se připravuje ...

 

 

 

 

 

 

 



Přečtěte si
mhnzsphlb@...
8. 7. 2019 • 10:36

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.