Oslava 80. narozenin Karla Gotta: Tajemný dárek z Ruska | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Oslava 80. narozenin Karla Gotta: Tajemný dárek z Ruska

Karel byl usměvavý, ale unavený.
Karel byl usměvavý, ale unavený. (Foto Aha! – D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek)

Takřka všichni, co v českém showbyznysu něco znamenají, se sešli na oslavě osmdesátých narozenin Karla Gotta (79)! Pražské Divadlo Na Jezerce tak hostilo párty roku.Vesměs všichni kolegové a kamarádi porušili zákaz, aby Slavíkovi nosili dary. A Eva Pilarová (79) to tím svým, původem z Ruska, doslova korunovala.

Přinesla totiž dar, který jim připomněl společné cesty do bývalého Sovětského svazu. „Když byl na turné v Moskvě, měl na pokoji pikslu kaviáru. Neměl to čím jíst, tak to jedl zubním kartáčkem. Vzpomněla jsem si na to a oboje jsem mu přivezla,“ svěřila Nedělnímu Aha! Pilarová. „Když jsem mu ten dárek dala, tak nás to oba dojalo a rozesmálo,“ dodala. Ona i další gratulanti si z oslavy také odnesli dárek. Karel jim totiž věnoval svůj nový box CD s největšími hity, který vyšel k jeho nadcházejícím osmdesátinám.

Slib hostů
Celý večer měl dvě části. Více než tříhodinové představení pro Karla, během kterého na jevišti zazpívali a vystoupili s vtipnými scénkami jeho kolegové. Následovala pak afterpárty v prostorách divadla i jeho restaurace, která se protáhla hluboko do noci. „Byla opravdu dojemná chvíle, když Karel promluvil o svém životě, zavzpomínal na to, co prožil. A na konci jsme si všichni dali slib, že se tu za deset let opět sejdeme,“ řekla nám při odchodu Hana Zagorová (72). „Okamžitě jsem si termín zapsala do diáře. U něčeho takového rozhodně nebudu chybět a moc se na to těším,“ doplnila Lucie Bílá (53).



Oslavenec odjel ve tři hodiny
Zpěvák se na vlastní oslavě zdržel do tří hodin do rána. „Krásný to bylo! Takovou sešlost naší branže, takové upřímné vystoupení, co jsem zažil, to se bude těžko dávat dohromady ještě jednou,“ řekl Slavík při odchodu z narozeninové párty Aha!. V tu chvíli bylo deset minut po třetí hodině. V divadle tak vydržel celkem 10 hodin (přijel v pět odpoledne). Včera pak Karel s Ivanou odletěli na dovolenou k moři. 

TOP 5 gratulantů

Jiřina Bohdalová (88), herečka
„Snad konečně dneska dostanu odpověď, proč si mě vlastně Karel nikdy nevzal. Vlastně ani nevím, jestli někdy chtěl. Dostane ode mě pusinku, to můžu slíbit už teď,“ svěřila při příchodu.

Marta Kubišová (76), zpěvačka
„Než jsem na tu oslavu jela, zjišťovala jsem si, jestli tam bude dostatek vody. Úplně zbytečně jsem se líčila, protože v tomto počasí je make-up okamžitě pryč. Karlovi přeju, aby se mu toto léto povedlo,“ prohlásila Marta, která Gottovi k narozeninám zazpívala píseň Nepiš dál.

Lucie Bílá (53), zpěvačka
„Karlovi přeji ještě jednou tolik let a zdraví... A aby si užil dnešní den, který je hlavně o něm. Aby z něj neměl trému, protože Ivanka mi říkala, že ji má,“ svěřila při příjezdu Bílá. Následně ukázala dárek: Z dekoltu vytáhla ručně dělaný přívěsek. „Aby ho ochraňoval na cestách. Karla požádám, aby si ho vytáhl sám,“ smála se.

Martina Formanová (53), spisovatelka a Karlova ex
„Vlastně nevím, co mu mohu popřát. Pojí nás tak dlouhé přátelství, že to není jen o pár slovech. Spíše to bude o těch hezkých chvílích, zážitcích a o večerech, které jsme měli i s Ivankou a Milošem,“ svěřila Aha! bývalá Gottova přítelkyně.

Jaromír Jágr (47), hokejista 
„Co můžete přát Mistrovi? Hlavně aby se mu splnilo,co si ON přeje. To je nejdůležitější, samozřejmě,“ řekl Aha!. Přiznal také, že nejoblíbenější písní od Gotta je pro něj hitovka Být stále mlád. A dokonce zavtipkoval, že velké dary budou teprve přivezeny a rozhodně je nikdo nepřehlédne. Ale do noci nic velkého k Divadlu Na Jezerce nedorazilo...



Přečtěte si
mumdovqlb@...
23. 6. 2019 • 15:57

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.