Prachař minulostí! Agáta prchá za učitelem surfu do Izraele | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prachař minulostí! Agáta prchá za učitelem surfu do Izraele

Agáta Prachařová
Agáta Prachařová (D. Kolářová, archiv)

Stále ještě manželka Jakuba Prachaře (35) Agáta se teprve před pár dny vrátila od mámy z Izraele. Bezprostředně po příletu začala opět plnit sociální sítě rozesmátými snímky. Může být za tím nový muž?

Agáta se rozpovídala o tom, jak to teď má, v rozhovoru pro TOP Star. Samozřejmě tak padl i dotaz, zda její okouzlující učitel surfu, jež se na jednom snímku objevil v blízkosti Agáty, nemohl být náhodou jejím novým objevem. „Ať dám na Instagram fotku s kýmkoliv, vyjde na základě toho několik článků o tom, že je to můj nový partner. Články o sobě ani diskuze pod nimi nečtu. Možná kdysi po Miss, kdy říkali, že jsem hnusná. Ale s tím jsem se už smířila. Byl to můj učitel surfu a tím to hasne,“ vysvětlila podle idnes.cz v rozhovoru pro Primu. Překvapivě ale dodala, že se do Tel Avivu chystá vrátit na čtrnáct dní v srpnu.

Charismatického surfaře přitom doporučila i své mamince Veronice Žilkové. „Máma si v Tel Avivu teprve zvyká. Je to přece jen něco úplně jiného. V Čechách byla zvyklá pracovat čtyřiadvacet hodin denně a pomáhat mi. Teď je tam sama s manželem a s Kordulí a nemá toho moc na práci. Zítra jde na první hodinu surfování. Je to hrozně uklidňující a super pro postavu, tak to chce zkusit,“ uvedla Agáta, která evidentně neváhala svého učitele doporučit i mámě. Že by bylo skrytým úkolem Žilkové nenápadně ho Agátě omrknout?

O krizi s Jakubem Prachařem odmítá Agáta mluvit:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hytrpetr
21. 6. 2019 • 12:08

---Najítt nahe zeeny ve vaší
oblasti na toto : linky.tk/nahe

adeso
21. 6. 2019 • 11:07

surfař by Agátě nasadit akorát několikanásobně vytvarovené velké parohy protože je fakt OŠKLIVÁ a má dvě děti každé s jiným

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.