Hlaváčová po smrti manžela: V zajetí děsivých obav | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hlaváčová po smrti manžela: V zajetí děsivých obav

Vdova Hlaváčová prožívá nejtěžší období v životě.
Vdova Hlaváčová prožívá nejtěžší období v životě. (Foto Blesk – Robert Klejch, soukromý archiv, Karel Kopáč, profimedia.cz)

Přestože Luděk Munzar (†85) v lednu zemřel, bolest ze ztráty milovaného člověka se ani trochu nezmírnila. Jeho manželka Jana Hlaváčová (81) podle exkluzivních informací ztratila smysl života, je zavřena v domě, a údajně myslí na nejhorší.

“Mívám zbytečné obavy, aby se někomu z rodiny něco nestalo. Z takových myšlenek se mi udělá špatně od žaludku a mou jedinou nadějí je, že si vymyslím nějakou práci, na kterou se musím soustředit,“ řekla herečka dle týdeníku Sedmička.

Zdravotní stav herečky se zhoršil poté, co její manžel podlehl těžké nemoci.  Přestože Hlaváčová ještě letos v dubnu mluvila o tom, že Munzara pochovali na zahradě jejich domu, v květnu byl popel herce rozprášen na rozptylové loučce u kostela svatého Havla nad Zbraslaví.

Hlaváčová již léta údajně  trpí Parkinsonovou chorobou, která jí upoutala na invalidní vozík a do toho má herečka už mnoho let deprese. Kvůli špatnému zdravotnímu stavu před lety nadobro skočnila s herectvím. „Měli jsme zkoušet hru Tartuffe, já si říkala, jak se to o prázdninách krásně naučím, ale najednou jsem se těch hloupých pět stránek učila dva týdny. Když jsem patnáctý den zase otevřela knihu a zjistila, že si nepamatuju ani slovo, řekla jsem si: A konec. Musíš toho nechat,“ svěřila se dle týdeníku Sedmička Hlaváčová v roce 2013.

Jana Hlaváčová převzala cenu za dabing: Kvůli nemoci jen po telefonu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
6. 7. 2019 • 12:44

A kdo jsi ty nulo neví nikdo nevěděl a vědět nebude

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.