Jana Bernášková z ULICE: Tloušťka mi kazila kariéru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jana Bernášková z ULICE: Tloušťka mi kazila kariéru!

S nadbytečnou váhou bojovala dlouho...
S nadbytečnou váhou bojovala dlouho... (Foto: Robert Klejch, Marek Pátek, David Kundrát, Instagram.com)

Dříve puclík, dnes sexy kost! Hvězda seriálu Vyprávěj Jana Bernášková (38) má postavu jako lunt. Přesto i ona v minulosti trpěla mindráky z nadbytečných kil. Dokonce jí prý kvůli nadváze uniklo i několik rolí!

Jako herečka se zviditelnila díky sympatické roli Bety v nekonečném seriálu Ulice nebo jako potvora Iveta ve Vyprávěj. K těmto rolím ale nedošla hladkou cestou a dlouhé roky bojovala sama se sebou. „Byla jsem takový naducaný pucínek,“ řekla o sobě Bernášková. Osobní trenér jí prý sdělil, že poměr tuků a svalů má přesně naopak – tuky převyšovaly její svalovou hmotou...

Těžké začátky

„Když jdete na nějaký casting, jako první se vždy řeší vzhled a vaše postava. Zkrátka celková vizáž herečky. Několikrát jsem šla na konkurz a nevzali mě jen kvůli tomu, že jsem nevypadala jako modelka, přitom jsem se jim herecky líbila...“ svěřila deníku Aha! Bernášková. „Pardon, jste tlustá!“ To byl výrok, který prý neustále slýchala od režisérů. „Dlouho jsem to řešila. Tlak, abych zhubla, byl obrovský. Ale já na to dlouho nechtěla přistoupit...“ prozradila Jana.

Bláznivé diety

O role ale stála, a tak začala v radikálním boji s hubnutím. „Vyzkoušela jsem třeba bláznivé vajíčkové diety a podobně, ale nikdy mi prostě nešlo zhubnout,“ zavzpomínala herečka. Váha šla dolů, až když se přestala trápit s dietami a začala se prostě hýbat. Hodně se naběhá i na nové letní scéně Divadla Kalich, která se slavnostně otvírá příští středu pod Žižkovskou věží. Během prázdnin se tam Jana objeví v roli »blbky« v komedii Dvě noci na Karlštejně.

 Jana Bernášková to schytala od manžela: Prý jsem kopyto! Kvůli čemu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nbrpetr
20. 6. 2019 • 09:43

-----------------Najítt nahe zeeny ve vaší oblasti na toto : linky.tk/nahe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.