Natáčení nové pohádky na Točníku: Křenková míří přímo do srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Natáčení nové pohádky na Točníku: Křenková míří přímo do srdce!

Úsměv Elišku neopouštěl po celou dobu natáčení.
Úsměv Elišku neopouštěl po celou dobu natáčení.  (Foto - film Princezna zakletá v čase)

V nebezpečnou krásku s přesnou muškou a ostrými lokty se proměnila Eliška Křenková (29). Nevinný pohled, který před šesti lety učaroval i Jiřímu Langmajerovi (53), se v bojových scénách mladičké herečky úplně vytratil!

V nové pohádce Princezna zakletá v čase, která se momentálně točí na hradě Točník, Eliška představuje nejlepší kamarádku hlavní hrdinky. Do role rozmazlené princezny Elleny pak režisér Petr Kubík obsadil slovenskou herečku Natalii Germani (26) a prince představuje Marek Lambora (24), známý jako hezounek ze seriálu Černé vdovy. Nejde o klasickou báchorku, ale pohádkovou podívanou s prvky fantasy. Kvůli tomu si herci často sáhli až na dno.

Eliška s Natalií si musely osvojit základy lukostřelby. A šlo jim to tak dobře, že terče brzy trefovaly na jedničku. S Markem pak absolvovali i bojové nácviky. Kaskadérské kousky cvičili zavěšeni na lankách a často hlavou dolů. Nadšení jim při akrobaciích nechybělo. „Je to absolutně skvělé. Moc mě to baví. Jsem ráda za tuto příležitost,“ prohlásila Eliška s širokým úsměvem poté, co ji spustili opět na zem.

Ukradený scénář
Scenáristou, režisérem a příležitostným kameramanem je Petr Kubík, který to s pohádkou již od počátku neměl vůbec jednoduché. O první scénář totiž přišel kvůli krádeži počítače. Ani tehdy se nevzdal a začal psát znovu. Změny provádí ještě na place během natáčení.

Den, který se opakuje
Mladá a rozmazlená princezna Ellena musí v jednom opakujícím se dni zabránit zakletí celého království a nalézt své čisté srdce, aby tak přemohla temnotu seslanou zlou sudičkou. Těšit se na novou pohádku můžete z kraje roku 2020.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.