Noční můra pro Patrasovou: Rodinná idylka podle Gelemové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Noční můra pro Patrasovou: Rodinná idylka podle Gelemové!

Dagmar Patrasová
Dagmar Patrasová (Jiří Čada, David Kundrát, archiv)

Zatímco děti Dagmar Patrasové (63) a Felixe Slováčka (76) nemají s jeho partnerkou Lucií Gelemovou (37) dobré vztahy, saxofonistova dcera Rané z nepovedeného manželství s Renée Wevelsiepovou, je s mladou umělkyní jedna ruka. Dokonce teď všichni tři podnikli výlet.

Vztahy Slováčka s dcerou René nebyly idylické. Svého otce neviděla od svých sedmi let a ani ho za něj nikdy nepovažovala. „Nepovažuji ho za svého otce. Je to pro mne cizí člověk. Jako otce vnímám spíš manžela mé matky,“ řekla dříve Slováčková dle Expres.cz.

Vše se ale změnilo poté, co Slováček opustil Patrasovou a začal novou etapu života po boku mladé umělkyně. Zatímco děti Anna a Felix nemohou svému otci vztah s Gelemovou odpustit, René se s ní velmi sblížila, dokonce i se svým otcem, který jí volal den před oslavou svých sedmdesátých narozenin.

„Táta mi zavolal den předem a to byl pro mě docela šok, ale šla jsem, ale byly to tedy pro mě hrozný nervy, to musím říct. Pak jsme šli na oběd, nerozebírali jsme to, začali jsme od nuly,“ prozradila Slováčková dle webu Expres.cz. A jak se zdá, za necelé dva roky si k sobě stihli najít cestu.

Gelemová totiž na sociální síti zveřejnila snímek z jejích společného víkendu. „Neopakovatelný víkendový výlet s naší báječnou René Slováčkovou,“ napsala k fotografii Gelemová, která si s dcerou Felixe očividně velmi rozumí. Tyhle dvě totiž nepojí pouze věk, ale také nesympatie k Patrasové.

Patrasová o Slováčkovi: Nebudu se řídit jeho milenkou! To je přes čáru!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.