Vychrtlá Krampolová chce ze špitálu domů: Jiříček mi odmítl… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vychrtlá Krampolová chce ze špitálu domů: Jiříček mi odmítl…

Hana Krampolová v nemocnici Na Františku
Hana Krampolová v nemocnici Na Františku (Daniel Černovský)

Manželka Jiřího Krampola (80) se ztrácí před očima. Hanka Krampolová (58) výrazně zhubla a bojuje s přijímáním potraviny. Přestože se její nechutenství zlepšilo, chybí jí cigarety. O ty jediné má totiž Hanka pořád neutuchající zájem, který ale její manžel nepodporuje.

V nemocnici je pomalu více jak doma. Krampolová poprvé zkolabovala v březnu, podruhé na květnovém pobytu v Tunisku a krátce po návratu do Prahy. A vždy tam byla na kapačkách s totálním vyčerpáním organismu.

I když se cítí dle svých slov dobře, velmi jí chybí cigarety, které dokonce její manžel zakázal nosit jako dárek od návštěv. „Pan primář mě výslovně varoval. Cigára totiž ničí účinek léků, které Hanička dostává. A já chci, aby se uzdravila,“ řekl Krampol dle Blesku.

A nařízením se poctivě řídí i právě Krampol. „Jiříček mi odmítl přinést cigarety, které mám doma. Tady je to těžké, stejně nesmím jít na zahradu kouřit sama, jen s doprovodem. A každý den návštěvy nemám. Bojím se proto třeba abstinenční příznaků,“ svěřila se Blesku.

 Na video s Hankou Krampolovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
skp705
23. 6. 2019 • 20:43

pani Krampolova si bohuzel zvykla,ze ji porad nekdo obskakuje, proc by mela chtit jist a zotavit se? Pak by se zase po ni chtelo aby neco delala, takhle nema zadne starosi, nevari , nepere, neuklizi, nevenci psa, proste ji nicnedelani vyhovuje a takhle to asi zustane,

mumdovqlb@...
23. 6. 2019 • 16:18

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

uwhaxakb@...
22. 6. 2019 • 16:11

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

-bello-
20. 6. 2019 • 00:10

Dostala se na naprostý dno.
Krampol je frajer, ve svým věku mít nastavná ramena na její pády a dělat tvrďáka je těžky.Určitě je mu smutmo a ohlíží se za životem a nemá tu druhou ruku poblíž , která by i jeho hřála.Furt se očekává, že on bude ten kdo pomůže e.Nedivím se, že utíká do práce.Co doma a sám

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.