Teď, anebo nikdy! Poslední šance na záchranu lásky Agáty a Jakuba | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Teď, anebo nikdy! Poslední šance na záchranu lásky Agáty a Jakuba

Agáta a Jakub řeší manželkou krizi po svém.
Agáta a Jakub řeší manželkou krizi po svém. (Foto FTV Prima, D. Kolářová, archiv)

Pobyt u maminky Veroniky Žilkové (57) je u konce a Agáta Prachařová (34) tak míří s dětmi zpět do Prahy. Dojde konečně k usmíření s manželem Jakubem Prachařem (35), nebo bude s manželstvím šmitec?

Podle webu eXtra.cz nic není definitivní. Problémem ovšem může být, že Agáta i na dálku svého muže poněkud dráždila. Nejprve zveřejnila na sociální síti obličej jejich dcery, následně se snažila omráčit snímky, kde odhalovala své tělesné křivky v plavkách. Nechyběly ani mejdany s alkoholem a cigaretami, jak uvádí eXtra.cz. Otázkou tedy je, jak se na tyto „kousky“ dívá Jakub.

Ten momentálně natáčí další sérii reality show Česko Slovensko má talent a opět je tak v intenzivním kontaktu s kolegyní Dianou Mórovou, s níž měl mít podle anonymní esemesky, jež přišla Agátě v době jejich krize, milostný poměr. Diana se podle citovaného webu navíc prý nechala slyšet, že Jakub je zlatíčko a že mu dovolí všechno. „Vždy mě rozesměje, navodí mi dobrou náladu a to je důležité. V práci potřebujete, abyste měli někoho, s kým se škádlíte. Dodá to vaší práci šťávu, že se do ní těšíte a zabavíte se,“ řekla Mórová redakci Expres.cz. Taková slova nejspíš Agátu zrovna dvakrát nenadchnout. Ne nadarmo se říká, co se škádlívá…

Agáta Prachařová o tom, proč už nejsou pro ni večírky tak vábivé: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.