Revoluce ve StarDance před jubilejní řadou: Co bude s Ebenem a Kostkovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Revoluce ve StarDance před jubilejní řadou: Co bude s Ebenem a Kostkovou?

Marek Eben s Terezou Kostkovou
Marek Eben s Terezou Kostkovou (Profimedia)

Očekávaná řada oblíbené taneční show přinese řadu překvapivých změn. Mění se kompletně složení profesionálních tanečníků, stejně tak se prostřídá i polovina porotců. Přečká tento velký třes oblíbená moderátorská dvojice Marek Eben (61) a Tereza Kostková (42)?

Oba jsou tváří taneční soutěže už od roku 2006. „Když jsem tu nabídku před třinácti lety přijímala, tak jsem netušila ani to, že bude druhý ročník. Dnes je StarDance mou srdcovou záležitostí,“ svěřila Blesku Tereza Kostková.

Z toho důvodu by bylo i pro ni nejspíš šokem, kdyby se v jubilejní řadě neobjevila. Ale dobrou zprávou pro diváky je, že o Marka Ebena a Terezu ani tentokrát nepřijdou. „Moc se na to naše jubileum těším,“ prozradil její parťák Eben.

A novinek se prý nebojí: „Moc se těším na nové porotce, kteří budou jistě velkým oživením celého formátu, navíc je oba znám a vážím si jich,“ řekl o Richardu Genzerovi  (52) a Janu Tománkovi (48), kteří vystřídají Václava Kuneše a Radka Balaše ostřílený moderátor.



Přečtěte si
bleskbulvar
9. 8. 2019 • 19:46

ivoadler: tebe za blbějšího vyměnit nejde.

ivoadler
14. 6. 2019 • 16:43

Oba moderátoři jsou už ohraní. Vyměnil bych je za ještě blbější. Bylo by to krásný, kdyby ty krasavce a krasavice uváděli nějací blbci. Aspoň by bylo čemu se zasmát. Kostková a Eben jsou nudní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.