Genzer do StarDance: Proč vyšoupli milence Kloubkové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Genzer do StarDance: Proč vyšoupli milence Kloubkové?

Václav Kuneš coby porotce se ve StarDance příliš dlouho neohřál.
Václav Kuneš coby porotce se ve StarDance příliš dlouho neohřál. (FOTO: David Kundrát, Pavel Machan, Martin Hykl , ČT)

Přípravy jubilejního desátého ročníku taneční show StarDance jsou v plném proudu a diváci se letos mají opravdu na co těšit. Tvůrci se rozhodli vyměnit porotu, místo Radka Balaše a Václava Kuneše se k Tatianě Drexler (56) a Zdeňku Chlopčíkovi (62) připojí tanečník Jan Tománek (42) a Richard Genzer (52), který soutěžil v předchozí řadě.

Genzer, někdejší tanečník skupiny UNO, se v deváté řadě StarDance objevil loni coby náhradník za zraněného herce Václava Koptu, letos usedne mezi porotce a bude hodnotit výkony soutěžících. „Geňa je studovaný tanečník a zároveň i neuvěřitelně pohotový a úžasný glosátor. Věřím, že StarDance úžasně obohatí,“ řekl dramaturg soutěže Jan Potměšil.

Vzhledem ke dvěma novým porotcům, musel někdo z kola ven. Letos se diváci nedočkají Václava Kuneše (44), partnera Kristiny Kloubkové (52) a Radka Balašiho(53). Zatímco Kuneš na porotcovské židli působil pouze jeden ročník, Balaš hodnotil výkony soutěcích čtyři řady!

Televize nedávno odtajnila první soutěžní páry desáté řady StarDance. Nabídku z České televize přijala bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová a populární youtuber a moderátor Karel Kovář známý pod pseudonymem Kovy. 

 

Genzerova tanečnice ze StarDance: Je nevýhodou, že byl tanečník!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.