Rok a půl po smrti Jaroslava Šmída (†47): DOJEMNÁ POCTA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rok a půl po smrti Jaroslava Šmída (†47): DOJEMNÁ POCTA

2010 Doktor od jezera hrochů
2010 Doktor od jezera hrochů (Foto ara)

Jak sliboval, tak udělal. Robert Jašków (49) svolal všechny, kteří měli zesnulého kamaráda Jaroslava Šmída (†47) alias Doktora od jezera hrochů rádi. Na pražském Smíchově na něj nejen vzpomínali, ale vysadili mu i strom.

O tom, co se chystá, informoval herec na sociální síti. „Kiss Jerry! Kdo jste ho znali, přijďte v neděli na náměstí Kinských ke vchodu do zahrady. Mám překvapení takové... Pak můžeme jít do Švanďáku na panáka,“ zveřejnil Jašków výzvu na konci května. V den D byl na místě o hodinu dřív, aby všechno připravil.



Hvězdy z Ordinace

Na začátku tryzny, které se zúčastnilo několik desítek lidí, se herec ujal slova a dlouze hovořil k přítomným. Pozornost všech se pak stočila k jednomu z nedávno vysazených stromů, na který Jašków připevnil fotku zesnulého kamaráda a kolegy ze Švandova divadla a slavnostně mu ho věnoval. Ze známých tváří dorazily hvězdy Ordinace v růžové zahradě 2 – Klára Cibulková (43) a Michaela Badinková (40). Tu doprovázel partner, Jan Teplý ml. (43), známý ze seriálu Temný Kraj. „Nezlobte se, nechci k tomu nic říkat,“ řekl deníku Aha! posmutnělý Jašków.



Zabila ho rakovina

Jerryho smrt před rokem a půl všechny zaskočila. Jen hrstka lidí totiž tušila, že Doktor od jezera hrochů onemocněl agresivním druhem rakoviny plic. Právě to ho v kombinaci se silnou chřipkou připravilo nakonec o život. To, s čím musel bojovat, prozradila až měsíc po jeho smrti jeho sestra Jolana.

Morávková na pohřbu Doktora od jezera hrochů Šmída (†47): Doufala jsem, že to není pravda .

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.