Hvězda seriálu Ulice: Velký strach o jediného syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hvězda seriálu Ulice: Velký strach o jediného syna!

Seriál Ulice
Seriál Ulice (Foto: Tv Nova)

Hvězda nekonečného seriálu Ulice promluvila o svém strachu z budoucnosti. Jaroslava Obermaierová (73) se obává o svého jediného syna Jaroslava (37), kterého od dětství vychovávala sama. Trápí ji představa, co bude s jejím synem, až tady herečka jednoho dne nebude.

Její jediné manželství s Richardem Čechem se nevydařilo a herečka zůstala na výchovu syna úplně sama. Do dalšího manželství se představitelky Vilmy Niklové ze seriálu Ulice  nehrnula a dle svých slov se vdávat vůbec nechtěla. „Nesnáším svatby, já jsem se nechtěla vdávat ani poprvé. Nechtěla jsem nikdy být vdaná, hlavně ty rozvody jsou pak hodně otravné,“ svěřila se herečka v rozhovoru pro Aha! pro ženy.

Kvůli zdravotním problémům žije herečky syn Jaroušek dodnes pod jednou střechou s maminkou. Syn v dětství prodělal hned několik závažných onemocnění. Dle Blesku ho dodnes trápí potíže s dechem a psychické problémy.

„Přemýšlím o otázce, co bude se synem, až já umřu. Smrt mojí maminky jsem nesla opravdu hodně těžce. To jsou blbé okamžiky v životě, které každý nese těžce a nedá se na ně připravit. Neexistuje na to žádný recept,“ řekla herečka.

Na video s Jaroslavou Obermaierovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.