Šokující čistka ve StarDance: Oblíbené tváře prý vystřídají tito náhradníci… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Šokující čistka ve StarDance: Oblíbené tváře prý vystřídají tito náhradníci…

Koho už ve StarDance neuvidíte?
Koho už ve StarDance neuvidíte? (Tondra Tran, reprofoto ČT, archiv)

Už na podzim se diváci mohou těšit na další řadu StarDance. Jelikož jde o jubilejní desátý ročník, změny se očekávat dají. Podle webu extra.cz ovšem budou daleko dramatičtější, než by si diváci možná přáli. Nepotopí si tak Česká televize nechtěně zamilovanou show, u níž se jisté konzervativní pojetí spíše očekává?

Televize se prý v první řadě rozhodla vyměnit všechny známé tanečnice i tanečníky. Jenže proměnou má projít i porota. Podle údajně dobře informovaných zdrojů tohoto webu by se v porotcovském křesle už neměl více vyskytovat třeba Radek Balaš. „Balaše vyšoupnou a nahradí ho Richardem Genzerem,“ tvrdí zdroj z produkce soutěže.

Dobrá volba?
Sám Radek Balaš ale vnímá situaci s nadhledem. „Ještě mi to Jan Potměšil z České televize definitivně nepotvrdil, ale s velkou pravděpodobností v porotě tentokrát nebudu. A jestli mě nahradí Richard Genzer (52), jak vy tvrdíte, tak to bude příjemné. Jsme velcí přátelé, podle mě by to byl člověk na pravém místě,“ překvapil svojí reakcí web extra.cz.

Šušká se i o tom, že další z porotců, který se už neobjeví, je Václav Kuneš. „Místo Kuneše má být ne úplně VIP tanečník Jan Tománek. Je pravda, že kdysi tančil s Jolanou Voldánovou, Šárkou Kašpárkovou a Pavlínou Němcovou, ale jeho volbu moc lidí tady nechápe. Spíš se spekuluje nad tím, jestli nebude někoho kámoš,“ tvrdí zdroj citovaného webu.

Vypadá to zkrátka na velký převrat, i když změna je pochopitelně stále ještě možná, byť se čas krátí. Stoprocentně jisté pak je, že účast přislíbila bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová a dalším potvrzeným tanečníkem ze strany známých osobností je pak oblíbený youtuber a moderátor Karel Kovář alias Kovy, který se vyznal k symaptiím k soutěži: „Líbí se mi, že není podbízivá a tanec je to hlavní, o co v ní jde. Největší radost bude mít jednoznačně moje maminka. Ta bouchne šampáňo a upeče mi třeba buchtu,“ okomentoval své nové působení na televizní obrazovce.



Přečtěte si
josefvyskoc
11. 6. 2019 • 21:44

prej maj taky vyhodit VÁLEČKA

lmlp
11. 6. 2019 • 18:10

Na trapného Genzera nemám vůbec náladu, byla jsem ráda, když vypadl. To bude úroveň, ty jeho trapný vtípky

svatadala
11. 6. 2019 • 14:04

Dívat se na Genzera bude děsné, neupravený a vytlemený hejhula s jeho hloupými vtípky. No a bez líbezné, milé, vtipné, vždy elegantní Terezky Kostkové s Markem Ebenem, to už nemá smysl se ani dívat. Dvojice milá a vtipná. Vždy když je něco příjemné musí to ČT předělat a změnit. Terezku hned tak někdo nenahradí. Škoda. Nebude se na co těšit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.