Dramatický konec před prázdninami: Sebevražda v Ordinaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dramatický konec před prázdninami: Sebevražda v Ordinaci!

Ordinace v růžové zahradě.
Ordinace v růžové zahradě. (Foto: abl)

Drama na kameře i před ní! Tak vypadalo poslední natáčení Libora Stacha (28) v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Jeho postava doktora Adama Svobody spáchala sebevraždu a krušné chvíle zažil i samotný herec.

V minulých dílech doktor Svoboda pronásledoval svou bývalou lásku, lékařku Mariku Lukáčovou coby Andreu Kerestešovou (34). A před jejími zraky také ukončil život skokem z budovy. Dramatická scéna se natáčela na střeše, kde Stach trnul hrůzou. „Bylo to docela náročné, já mám totiž šílený strach z výšek. Navíc byl silný vítr, až se nám málem jednou převrátil jeřáb s kamerou. A já jsem měl pocit, že ztrácím rovnováhu. Byla i zima, mám několik vrstev oblečení, přesto se třesu. Vlastně těžko říct jestli strachy, nebo zimou,“ prozradil bezprostředně po natáčení Stach.

V nejrizikovějších okamžicích herce sice zastoupil kaskadér, ale i tak si odnesl z natáčení silný zážitek. „Padal jsem do duchen, které se větrem pořád posouvaly, ale kluci to měli pod kontrolou,“ zavzpomínal jedno ze svých posledních natáčení v Ordinaci Libor. Definitivní tečka za jeho kariérou lékaře přijde až na operačním sále, tam diváci uvidí dramatický boj chirurgů o záchranu Adamova života. „Tam jsem jenom ležel a makali kolegové, ale zjistil jsem, že není vůbec snadné udržet nehybná víčka, když na vás svítí světla. Točili jsme to několikrát,“ přiznal herec, který se v televizi naposledy objeví v úterý v předposledním díle Ordinace před letní přestávkou..

Bude hrát s kolegou z Kamenice
Z Ordinace se mu neodcházelo lehko. „Tak byly to tři roky života, je mi trochu smutno, zároveň ale vím, že je to správně, byla pro to vhodná chvíle. Nedívám se moc dozadu, čekají mě hezké věci v divadle a věřím, že třeba přijdou i televizní. Nastupuju do Divadla J. K. Tyla v Plzni, kde hraje i Martin Stránský (představitel doktora Oty Kováře),“ uzavírá Libor Stach.

Na video s Liborem Stachem se můžete podívat zde:



Přečtěte si
zipetr
11. 6. 2019 • 11:09

--=====---Najítt nahe zeeny ve vaší oblasti na toto : gg.gg/zeny2019

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.