Relax Miss Moniky Žídkové (41): To musíte vyzkoušet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Relax Miss Moniky Žídkové (41): To musíte vyzkoušet!

Monika Žídková vypadá velice mladě
Monika Žídková vypadá velice mladě (Profimedia)

Soutěž Miss České republiky a následně Miss Europe vyhrála Monika Žídková před čtyřiadvaceti lety. I po takové dlouhé době patří stále mezi velmi pěkné ženy. Žídková, kterou PRÝ o trendech informuje její osmnáctiletá dcera Nikol, vyzradila, jak o sebe pečuje a díky čemu se zaručeně uvolní.

Přiznává, že o svou pleť pečuje s přibývajícím věkem čím dál méně. Má však štěstí, že na svá léta vypadá stále dobře a šmrnc jí nechybí. Aby žena vypadala svěží, potřebuje především alespoň jednou za čas pořádný odpočinek.

„Málokdy. Prakticky jen když jsem doma sama. Zbožňuji hlavně ten klid. Manžel vezme děti na kolo, někam do přírody nebo si jdou zalyžovat, já si udělám kafe, dám si nohy na stůl, relaxuji, vezmu si knížku, dám si jakoukoli pleťovou masku a v naprostém tichu odpočívám,“ pověděla Monika na otázku, zda má někdy čas pro sebe. Žídková si prý občas zajde i na kosmetiku, kde si náramně odpočine, protože si při procedurách pospí. Proč ne!

 Monika Žídková: Obávám se, že samolepku Miss neodlepí ani moje děti



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.