Nemístné chování Rolinsové: Vdova po motorkáři se nestačí divit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nemístné chování Rolinsové: Vdova po motorkáři se nestačí divit

Dara Rolins u soudu.
Dara Rolins u soudu. (Foto Aha! - Pavel Machan, Ladislav Křivan, ara)

Ani po devíti letech od tragické dopravní nehody nehodlá přiznat vlastní chybu, za kterou byla i odsouzena. Dara Rolinsová (46) se minulý týden v rozhovoru rozpovídala o bouračce, při níž zabila motocyklistu Jidřicha Rotrekla (†63) a jeho rodinu znovu šokovala.

„Byť jsem byla odsouzena, v jádru vím, že jsem neudělala nic špatně: nepožila jsem alkohol, nejela jsem rychle. Ale stalo se. A kdykoliv jedu stejným místem, vždycky si uvědomím, že je tam mnoho otazníků…," zavzpomínala na těžké časy, kdy jí navíc ještě opustil otec Laury Matěj Homola. Vdovu po zesnulém motorkáři podle webu expres.cz svými slovy ale přinejmenším rozčílila.

Rotreklová žádá, ať už se k nehodě nevyjadřuje

„Jak se může vyjádřit, že nic neudělala?! Kdyby nic neudělala, neměla by zákaz řízení a nebyla by odsouzena… Pro ni zůstávají otazníky k nehodě... Nevím, jaké může mít právě ona otázky, když třecí stopy byly jednoznačně v protisměru. Pro nás zůstávají otázky, které zůstanou už nezodpovězené. Z jakého důvodu vjela svým vozem do protisměru, čemu se věnovala před nárazem, když nebylo náledí, nebyla mokrá vozovka, byla stometrová viditelnost, nebylo to v zatáčce… Bylo by vhodné, aby se už k nehodě nevyjadřovala, když si ani po devíti letech nemůže v hlavě srovnat, že je to právě ona, kdo mi svou jízdou zabil manžela a dcerám otce…

Paní Rolinsová trpěla, že měla za zády neustále fotografy, novináře... Ona trpěla, že ji opustil otec dítěte, ale dovede si vůbec představit, jak nám asi bylo, když nás musel opustit manžel a týden po pohřbu se objevilo na titulních stránkách časopisů, že vdova přitvrdila, žádá 10 milionů… Nikdy se nikdo neomluvil za toto křivé nařčení. Tady zůstává otázka, od koho páni novináři vzali tuto nehoráznou lež, zda z úst paní Rolinsové, nebo z úst jejího právníka,“ pověděla Rytmu života vdova Olga Rotreklová.

 Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bestteckaie
5. 6. 2019 • 23:11

Na prvni pohled hezká žena a ona to pokérovaný námořník. A to co je navíc, psát raději nebudu, ale odsoudili ji za to.

fido2
5. 6. 2019 • 17:57

Mohou za to silničáři. Kdyby tam nebyla díra, nemusel vyhýbat a nic by se nestalo...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.