Psychopat Aleš z Prostřeno: S milenkou se svlékl donaha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Psychopat Aleš z Prostřeno: S milenkou se svlékl donaha!

Ví proč se nazývá psychopat.
Ví proč se nazývá psychopat. (Foto: Facebook)

Udělá cokoliv, aby si ho někdo všiml a vytřískal z toho, co nejvíc. Když si teď v Prostřeno! Aleš Bejr (41), který si říká psychopat, namířil do pusy pistoli a fingoval sebevraždu, nebyl to jeho jediný kousek. Nedávno se za 20 tisíc korun klidně svlékl do naha a běhal po pražském Karlově náměstí! 

Všichni, kterým to nabízeli před nimi, nad tím jen kroutili hlavou. „Potřebujete peníze? Já bych vám nabídl deset tisíc korun za to, že se tady svlečete do naha a budete utíkat támhle k té bance...“ oslovila Bejra s blondýnkou produkce internetového serveru jako jedny z mnoha a konečně si mohla mnout ruce. Částku sice usmlouvali na dvakrát tolik, ale nezdráhali se vůbec ničeho. Nazí běželi ruku v ruce několik metrů mezi šokovanými lidmi. „Co je to za prasárny, ku*va,“ zpražil je opodál stojící bezdomovec. „Mně se to líbilo, když dostanu prachy,“ okomentoval to Aleš, přepočítal si paklík dvoutisícovek a spokojeně odešel.

Teď na sebe zase upoutal pozornost v oblíbené kulinářské show. Přímo u stolu vytáhl dokonalou imitaci pistole a namířil si ji do úst. Bylo to tak věrohodné, že se někteří soutěžící i rozbrečeli. „Registrovat se do soutěže v pořadu Prostřeno! může každý. Pan Aleš Bejr stejně jako ostatní soutěžící řádně prošel castingem pořadu. A je pak jen na každém soutěžícím, jakou zvolí taktiku, aby vyhrál,“ vysvětluje televize Prima, proč před kameru angažovala takového exota.

Hitler i Rapl

Aleš vystudoval sportovní gymnázium, které zakončil maturitou. Pracoval u ochranky, městské policie, jako bodyguard a fitness trenér. Na facebooku se převlékal za Adolfa Hitlera, na svůj kanál dával videa s bezdomovci, kvůli kterým ho několikrát vyšetřovala policie. Zabodovat se snažil i v pořadu MasterChef a mihl se také v seriálu Rapl 2 po boku Anety Krejčíkové (28).

 Páteční Prostřeno: Monika ve špitále! Projeví Aleš lítost?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.