Patrasová se obula do Gelemové: Felix musí poslouchat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Patrasová se obula do Gelemové: Felix musí poslouchat!

Dáda a Felix jsou manželé už 37 let.
Dáda a Felix jsou manželé už 37 let. (Foto Aha – Alexandr Malachovský, Pavel Machan, Martin Hykl)

Manželství mezi Dagmar Patrasovou (63) a Felixem Slováčkem (76) už dávno nefunguje, přesto se slavný pár doposud nerozvedl. V jejich vztahu došlo, ale k mnoha změnám, které saxofonista údajně udělal pouze kvůli své současné partnerce.

Zpěvačka a saxofonista jsou ve sňatku manželském už 37 let, oba mají jiné partnery a žijí odlišné životy. Proto si mnozí kladou otázku, proč se doposud dvojice nerozvedla. „Nerozvádím se proto, že Felix to strašně moc nechce. Za žádnou cenu se nechce rozvést,“ svěřila se Patrasová v rozhovoru pro Blesk TV Magazín.

Patrasová nové partnerce svého manžela nemůže od začátku přijít na jméno a jejich společné vystupování na veřejnosti ji nenechá chladnou. „To mi jde na nervy hodně. Ale myslím, že to je problém té paní. Už byla jednou vdaná a potřebuje se zviditelňovat.“

Od doby, co je Slováček ve vztahu s mladší partnerkou, hodně se toho ve vztahu s Patrasovou změnilo. Kromě toho, že nemají již společný soukromý účet, saxofonista údajně změnil i adresu kanceláře jejich společné agentury. „On ji musel změnit, protože té paní vadilo, že ji měl u nás v domě. Vidíte, že musí poslouchat. Nejsem sama, kdo to tak vidí, protože jsem to už slyšela z různých stran,“ svěřila se Blesk TV Magazínu.

 Dáda Patrasová: Milenec Vito mě podržel, manžel Felix potopil!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
fido2
3. 6. 2019 • 15:00

To je jasné, dala by mu do čumáku, gelemová.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.