Godla alias Franta z Mostu! v Ordinaci: Tak přijíždí poslední kovboj... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Godla alias Franta z Mostu! v Ordinaci: Tak přijíždí poslední kovboj...

Poslední kovboj, co miluje svého koně.
Poslední kovboj, co miluje svého koně. (Helena Lacinová ,Instagram.com)

Zdeněk Godla (44) neboli romský popelář Franta ze seriálu Most! zase perlí! Dělá si legraci ze své postavy v seriálové Ordinaci. Jako nevlastní bratr MUDr. Boba Švarce v podání Martina Zounara (52) vyfasoval nejen koně a kovbojský klobouk, ale také maringotku.

Jednu kapsu má prázdnou, druhou vysypanou. Jaké to je být v exekuci a bez peněz, Zdeněk moc dobře ví, nebylo tak pro něj vůbec těžké se do této situace vžít i v nové roli. „Kam teď půjdeme, starý Ferdo, nemám už ani na polívku,“ komentuje s humorem sobě vlastním fotografii, na které je se svým hereckým parťákem – koněm.

Zákaz stříhání
Kvůli Ordinaci se Godla nesmí holit a ani stříhat. Jeho postava má být pěkně ušmudlaná. Rozloučil se tak se svým oblíbeným barbershopem. „Jsem takový černý jezdec, špinavý,“ říká o sobě. V kovbojském obleku se ale cítí lépe než ve Frantově obnošeném tílku. „Takhle jsem měl balit holky!“ vtipkuje vedle svého koně Ferdy. Přestože už točí, na obrazovce se objeví až po prázdninách.

Balí Pártlovou
Zdeněk Godla se objeví také ve videoklipu Marka Ztraceného (34). Představuje v něm samotného zpěváka, který balí v baru Martinu Pártlovou (40). Ta ho ale nechá vyprovodit Jiřím Krampolem (80) coby vyhazovačem



Přečtěte si
aveneta
31. 5. 2019 • 15:05

Před pár dny jsem tuto"cikánskou celebritu" potkala v jedné restau­raci­....o­prav­du boží hovado jak se choval, myslel si, že se celý personál posere z jeho návštěvy....no ne***

jugpetr
31. 5. 2019 • 13:11

'[-Najítt nahe-zeeny ve vaší
oblasti na toto : da.gd/nahe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.