Za facku trojka z chování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Za facku trojka z chování!

Fotografie
Fotografie (internal)

Tělocvikáři (36) vlepila facku, protože jí neuznal skok do dálky. Nyní má žákyně (12) šesté třídy dostat trojku z chování. Dvojku už totiž má.

Dívka se pohádala s učitelem na hodině tělocviku. Neuznal jí totiž výsledek kvůli přešlapu a šesťačka pak před spolužáky prohlašovala, že ho zfackuje. „Ostatní žáci nevěřili, že to udělá, a šli se podívat. A ona svoji výhrůžku splnila,“ popsala Barbora Schneiderová, ředitelka Základní školy Za Chlumem v Bílině. K napadení došlo v tělocvikářově kabinetu za povzbuzování asi patnácti dalších dětí, které stály ve dveřích.


Žákyni nyní čeká trojka z chování, dvojku už dostala dříve kvůli jiným kázeňským problémům. „Rozhodnutí projednáme v pondělí na výchovné komisi. Potíž je v tom, že dívka má silné ego a prohřešek si příliš neuvědomuje,“ řekla Aha! ředitelka školy.
S rodinou nyní bude spolupracovat sociálka a škola informovala Okresní státní zastupitelství. Tělocvikář podal na žačku trestní oznámení.

Přečtěte si
zadnice
26. 5. 2019 • 15:27

Smrada zfackovat a dát do "pasťáku", pokud nějaký ještě existuje. Postihnout rodiče za "výchovu" a snížit trestní odpovědnost min. na 12 let věku!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.