Dana Morávková opět na ledě: Pobláznila mistra světa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dana Morávková opět na ledě: Pobláznila mistra světa!

Herečka Dana Morávková
Herečka Dana Morávková (Foto pro Aha! - Klára Bartheldi, archiv Nova)

Od prvního kroku byla herečka na ledě jako ryba ve vodě. Nezaškobrtla, ani když ji Alexej přede všemi uchopil a prohnul v zádech. „Trochu jsem se bála, že jsem to zapomněla...“ svěřila se deníku Aha! hvězda seriálové Ordinace.

Krasobruslení se věnovala od pěti nebo šesti let až do gymnázia. Musela kvůli němu vstávat velice brzy, poté jít do školy a zase zpět na zimní stadion. Tvrdý režim se neobešel bez bolestivých pádů. „Je to dobrá průprava pro život. Stopadesátkrát spadnete na zadek, postopadesáté se zvednete,“ konstatovala herečka.


„Krasobruslení je nádherné, ale lidi, co to vidí jen v televizi, si neuvědomí, jaká je to obrovská dřina, a Alexej tomu musel věnovat všechno, aby byl tam, kam se dostal. Samozřejmě, že je talentovaný, ale musela to být i strašná dřina,“ poznamenala Morávková, pro kterou bylo obrovskou ctí stát se alespoň na hodinku jeho partnerkou na bruslích. „Víte, co bylo na Alexeji nejlepší? Že je úplně normální! Přijel, začal si se mnou povídat, byl milý a několikrát mě hodně rozesmál,“ prozradila herečka už v pohodlné obuvi. „Mám novou kamarádku,“ radoval se pak skromný olympionik


Louskáček a Popelka
Jagudin přijel do Česka představit show Louskáček na ledě. Odehraje se v Praze pouze dvakrát, 7. a 14. prosince. „Já se bohužel přijdu jen podívat, ale těším se moc. Louskáček už je náročné bruslení. Stačí mi bruslit jen jako královna v Popelce na ledě,“ řekla Morávková s úsměvem.

 


 

Na video s Danou Morávkovou se můžete podívat zde:

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.