Přírodu člověk neošálí: Heidi Janků otevřeně o plastikách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přírodu člověk neošálí: Heidi Janků otevřeně o plastikách!

Heidi Janků vypadá na svůj věk skvěle.
Heidi Janků vypadá na svůj věk skvěle. (Aha! Martin Hykl)

Patří mezi malou hrstku českých zpěvaček, které pod skalpelem plastického chirurga doposud neskončily, přesto se Heidi Janků (56) do budoucna plastické operace nebo jiného zákroku estetické medicíny nebrání.

Přestože Janků na svůj věk rozhodně nevypadá, a kdejaká dvacítka by jí mohla závidět, příroda dožene každou ženu. Zpěvačka si chce nechat upravit horní víčka a zvednout koutky úst. „Nedávno jsem zjistila, že si musím pomalu začít líčit oči jinak, než jsem zvyklá. Takže si myslím, že půjdu na nějakou konzultaci a horní víčka půjdou do nějaké úpravy,“ přiznala pro Super.cz.

Zpěvačka proti menším plastikám nic nemá, jediným důvodem, proč zatím jakýkoliv zákrok odkládala, byl pocit strachu. „Jsem velký zbabělec, a tak mi hodně dlouho trvá, než se k něčemu dokopu,“ přiznala. Za jak dlouho sebere odvahu a půjde »pod kudlu«, ještě neví.

Pokud se Janků rozhodne pro změnu, rozhodně by nezůstala pouze u víček. „Taky jsem si řekla, že bych si mohla nechat trochu zvednout koutky, abych nemusela chodit po ulici a pořád se smát. Estetika k tomu, co dělám, patří,“ svěřila se Janků.

 Heidi Janků: Poskytla azyl unesenému synovci sa tatínkem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
9. 6. 2019 • 16:12

Rozhodně věnuje peníze na vylepšení "image" ale podstata života je jinde. Ona zůstala tzv. jalovice bez vlastního potomka, tak snad ten svůj majetek věnuje v závěti na dobročinné účely.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.