Stašová o třech nevydařených láskách: Umilovala jsem je k smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Stašová o třech nevydařených láskách: Umilovala jsem je k smrti!

Simona Stašová
Simona Stašová (Aha! Dana Kolářová)

Simona Stašová (64) má za sebou tři nevydařená manželství, přesto se svými partnery má dobrý vztah. Temperamentní herečka tvrdí, že své muže umilovala k smrti, a přestože nyní žije sama, nemůže prý říct, že to neodpadlo dobře.

Herečky první velkou láskou byl Eusebio Ciccotti (61), se kterým má syna Marka (32). S Ciccottim se Stašová seznámila v roce 1985 na studentském festivalu Cilect v Karlových Vatech. Vztah jim vydržel osm let, i když se herečka za ním do Itálie nikdy nepřestěhovala. 

Po nevydařeném vztahu s Italem našla útěchu v náruči Pavla Trávníčka (68). S princem z jedné nejslavnějších českých pohádek Tři oříšky pro Popelku vydržela herečka pět let. Dnes na společné soužití vzpomínají s nadhledem a úsměvem. Třetí vážný vztah měla s Pavlem Skřípalem (63). Ani po narození společného dítěte Vojtěcha (23) se nechtěl Skřípal rozvést. Stašové došla trpělivost a vztah ukončila.

Přestože po rozchodu s hercem Skřípalem se neobjevila po boku žádného partnera, nemyslí si, že by na muže měla smůlu. „ Řekla bych, že mám obrovské štěstí na muže, kteří jsou krásní, zajímaví, a ještě mi dávají i syny. Smůlu vidím úplně jinak. A že jsem nezůstala s jedním? Život je tak barevný a stojí za to žít ho, ať už s tímto mužem, nebo s jiným…“ řekla herečka týdeníku Aha! pro ženy.

Herečka nevydařenost vztahu vysvětluje svou přehnanou láskou. „Já měla velmi kvalitní muže. Něco se nepovedlo. Ale vím, že to byla moje vina, protože jsem je umilovala k smrti. Byla jsem na nich vždycky závislá a to není dobře,“ svěřila se Stašová v rozhovoru pro Aha! pro ženy.

 

 Stašová po prohře na Lvech: Jsem divadelnice, moje energie na plátně není vidět!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.