Zpověď dvojčete Bartošové: Slova plná výčitek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zpověď dvojčete Bartošové: Slova plná výčitek!

Jedna z poslední fotek Ivety a Ivany.
Jedna z poslední fotek Ivety a Ivany. (Ladislav Křivan a Martin Mithofer)

Nedávno uplynulo pět let od tragédie, kdy se Iveta Bartošová (†48) vydala ke kolejím v pražské Uhříněvsi, kde ukončila svůj život skokem pod přijíždějící vlak. V souvislosti s výročím už promluvil prakticky každý, kdo během jejího života sehrál nějakou roli.

Po tragickém úmrtí svého jednovaječného dvojčete se sestra Ivana Bartošová (53) stáhla do ústraní. Po mnoha letech se vůbec poprvé rozhodla promluvit, a společně se známými chystají vzpomínkový koncert.

„Uplynulo již neuvěřitelných 5 let od úmrtí Ivetky a já nedokážu pochopit, proč se za celou tu dobu nenašel nikdo z významných producentů a neuspořádal memoriál, jak to bývá krásným zvykem, když odejde známá osobnost. Stále se dočítám něčí komentáře z jejího soukromého života, ale o úctě k talentované zpěvačce, která tady za dobu 30 let pro nás zanechala nádherné písně, filmy a jiné úžasné produkce, ani zmínka,“ prozradila eXtra.cz Ivana.

Koncert s názvem Ve jménu Ivety se uskuteční 6. října ve velkém sále pražské Lucerny. Pozvání přijala řada slavných osobností jako Bára Basiková, Daniel Hůlka, Leona Machálková, Illona Csáková a další. Dle eXtra.cz pořadatelé také pozvali právě i Ivanu, která zpívala podle dobových svědků líp než Iveta.

„Pozvání na říjnový koncert v Lucerně, který bude poctou mé sestře, mne velmi potěšilo. Lucerna má výjimečný šarm a jsou s ní spojeny i první Ivetiny začátky v její milované Praze. A protože cítím upřímný, srdečný a lidský přístup ze strany pořadatele, moc ráda hudební produkci podpořím,“ dodala Ivana podle eXtra.cz.

 

 Tady naposledy zpívala Iveta Bartošová: Šimek ukázal, kde vznikalo Heja Heja!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.