David v zajetí tajemných rituálů: Těžko se to kamarádům říká do očí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

David v zajetí tajemných rituálů: Těžko se to kamarádům říká do očí

Michal David
Michal David (Foto ara)

Osmapadesátiletý hitmaker vyniká nejen na hudebních pódiích, ale i v rámci jedné hodně zajímavé aktivity s nádechem tajemna. Velmi nerad ji ovšem provádí zejména přátelům.

„Karty vykládala moje babička, byl jsem u výkladů už jako pětiletý a pozoroval, co které karty znamenají. Občas s nimi pracuji sám, celkem to umím. Když má nějaký muzikál před premiérou, vyložím si sedm karet a podle toho vidím, jestli bude, nebo nebude úspěšný," prozradil na sebe Michal David v magazínu Rodina Dnes.

 

A věští muzikant budoucnost i svému okolí? „Občas jim karty vykládám, ale nerad. Někdy se tam objeví věci, které nejsou úplně dobré - nemoci, úmrtí - a těžko se kamarádům říkají do očí," tvrdí hitmaker s tím, že všichni zkrátka žijeme v energiích: „Celý vesmír je jimi protkaný a už  staří astrologové věděli o souhvězdích a jejich vlivu na nás."



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.