Hanka Krampolová po kolapsu v Tunisku: Ze špitálu rovnou k moři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hanka Krampolová po kolapsu v Tunisku: Ze špitálu rovnou k moři!

Hana Krampolová vyrazila z nemocnice rovnou na pláž. Do plavek se odvážil ale jen Jiří Krampol.
Hana Krampolová vyrazila z nemocnice rovnou na pláž. Do plavek se odvážil ale jen Jiří Krampol.  (Herminapress.cz)

Po čtyřech dnech byla manželka Jiřího Krampola (80) konečně propuštěna z tuniské nemocnice. První kroky Hanky Krampolové (57) po bouřlivém přivítání s manželem vedly do hotelové jídelny a pak hned na pláž!

Ze špitálu, kde ji drželi čtyři dny za sklem, vyšla v červených pruhovaných šatech a s upravenými vlasy. S úsměvem, ale zcela vyzáblá. Kolaps, který ji postihl krátce po příletu do Tuniska, se podepsal na jejích propadlých tvářích a kostnatých nohou. „Drželi ji tam zbytečně dlouho, ale chtěli si být jistí, že je v pořádku,“ řekl deníku Aha! Krampol po jejím propuštění z nemocnice. První, co Hanku zajímalo, bylo, kdy už se půjde vykoupat do moře.

„Jsem v pohodě, cítím se skvěle. Těším se na oběd a koupání!“ V hotelové restauraci se s chutí pustila do rajské polévky. „Chutná mi,“ řekla s úsměvem. „Jediné, co nechci jíst, je maso,“ podotkla. Lékaři jí také kladli na srdce, aby omezila kouření. „Doktor mi říkal, že akorát nemůžu kouřit víc než tři cigarety denně,“ prozradila Krampolová. A po obědě se s manželem vydala na zdravotní procházku na pláž.

Na video s Hanou Krampolovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
havran2
22. 5. 2019 • 09:57

Ti dva magoři se jenom všude předvádí ! ! !

defakto
21. 5. 2019 • 11:34

... je tak slabá , že ji musí pořád někdo podpírat . No hlavně , že se pro fotografy usmívají od ucha k uchu , jakože je všechno v pořádku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.