Kolaps Hany Krampolové (57): Izolace v tuniské nemocnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kolaps Hany Krampolové (57): Izolace v tuniské nemocnici

Spojili jsme se s ní po nemocničním telefonu přes sklo.
Spojili jsme se s ní po nemocničním telefonu přes sklo.  (Foto Aha! – K. Kopáč, K. Štichová. M. Brabcová)

Začala sice po vážném kolapsu zase mluvit, ale nikdo jí nerozumí. Hana Krampolová (57) nevládne cizími jazyky. Lékaři a zdravotnický personál se jí tak nemůžou zeptat, jak se cítí, nebo jestli něco nepotřebuje.

To je vážná překážka na cestě k uzdravení. Dostala kapačky a její stav se zlepšil. Lékaři včera kvečeru dokonce manželku herce Jiřího Krampola přemístili z JIP na normální pokoj. I tam však bude v totální izolaci. Důvod? Nedokáže se na ničem domluvit s personálem nemocnice ani s ošetřujícími lékaři, kteří se o ni starají. Za Krampolovou sice dochází pracovníci úřadu pro turistický ruch, ale přece jen u ní nemohou být 24 hodin denně. Když pak za ostře sledovanou pacientkou přijde někdo z výpravy Muž roku 2019, zdravotníci prosí o navázání kontaktu.

„Dostaňte mě odtud, slibte mi, že mě odsud dostanete,“ jsou už dva dny hlavní slova Krampolové. Vzhledem k tomu, že nehovoří ani anglicky, tak se Jirkova manželka nedozvěděla, jaký šok měli lékaři, když ji přivezli na luxusní kliniku. „Její vychrtlost a nedostatek živin je vyděsila,“ prozradil zdroj z personálu. Po přesunu na normální pokoj se i Hančin manžel Jiří pomalu uklidňuje. „Doufám, že za dva dny už se se mnou bude Hanička koupat v moři a opalovat se, jak jsme ještě v Praze plánovali,“ řekl Krampol. Místní zdravonické služby si nemůže vynachválit.

 Hana Krampolová o Jirkovi: Nestarám se o něj, musí on o mě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
20. 5. 2019 • 10:18

... podle mně , Krampol a jeho žena potřebují hlavně psychiatrickou pomoc. Z narušené psychiky vyplývajú všechny jejich problémy .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.