Zhroucená Hana Krampolová v Tunisku: ZOUFALÁ PROSBA O POMOC. První slova ze špitálu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zhroucená Hana Krampolová v Tunisku: ZOUFALÁ PROSBA O POMOC. První slova ze špitálu

Spojili jsme se s ní po nemocničním telefonu přes sklo.
Spojili jsme se s ní po nemocničním telefonu přes sklo. (Foto Aha! – K. Kopáč, K. Štichová. M. Brabcová)

Poté, co v Tunisku skončila na JIPce, kolovala o jejím zdravotním stavu jedna spekulace za druhou. Nedělní Aha! se proto vypravilo přímo za Hankou Krampolovou (57) do nemocnice, aby zjistilo, jak je na tom doopravdy je.

„Pomozte mi. Dostaňte mě odtud!“ tak zněla první slova Hanky potom, co jí Nedělní Aha! navštívilo na špičkové tuniské klinice v Sousse, kde leží od čtvrtečního kolapsu. Komunikovat s ní ale jde jen přes nemocniční sklo a telefonní sluchátko.

„Slibte mi, že mě odsud dotanete,“ zopakovala Hanka pevným hlasem hned několikrát. Bylo vidět, že se jí po kolapsu už daří lépe. Mluvila v celých větách, zatímco den předtím dala dohromady jen dvě slova. „Mám žízeň,“ vysoukala ze sebe.

„Vůbec nic si nepamatuju. Jen to, že jsem se probudila tady. Cítím se mnohem lépe, ráda bych se vrátila za Jirkou do hotelu a šla na pláž,“ vzkázala do sluchátka. Manželka Jiřího Krampola (80) leží na nejlepší klinice ve městě Les Oliviers a má prvotřídní péči. Podle dostupných informací podstoupila různá vyšetření, která vyvrátila ty nejhorší podezření.

„Když jsme ji našli, měla modré rty a všichni se báli, že to bude hodně špatné. Naštěstí se ukázalo, že jí chybí jen minerály a glukóza. Dostala infuze a už je to výrazně lepší,” uvedl místní zdroj, který nechtěl být jmenován. Kdy ovšem Krampolovou pustí domů, se zatím neví. Vše záleží na místních doktorech, kteří nechtějí nic riskovat.

Celý článek najdete v tištěné verzi nedělního Aha!

 Jiří Krampol odvezl na kost hubenou manželku z nemocnice! Zesláblá Hanka se sotva šine

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
19. 5. 2019 • 16:07

Na osobu Krampolové jsou vesměs negativní ohlasy, ale říká se, že každý je zodpovědný sám za sebe a je to pouze jeho věc, co dělá! Krampolová určitě snímek, kde leží v nemocnici za sklem, bulváru neposlala, to byl aktivní někdo jiný. To AHA nevadí, že Krampolová dostává „zabrat” od čtenářů za své chování, ale k článku, že Bohdalová a Havlová jsou na silnici za hulváty, diskuze není, to by se mohlo v diskuzi projevit, jak jsou tyto hvězdy u lidí „oblíbeny”, že?

hejhej
19. 5. 2019 • 13:27

Krampol taky už asi není schopný myslet. Krampolová má zdevastovaný organizmus od chlastu a nadměrného kouření a on jí tahá na takovou cestu.Už by o nich neměl psát, jedině jako odstrašující příklad o lidech bez rozumu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.