Beverly Hills 90210 se vrací! Trochu nostalgie, trochu parodie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Beverly Hills 90210 se vrací! Trochu nostalgie, trochu parodie

Kultovní seriál Beverly Hills 90210 se na televizní obrazovky letos v srpnu vrátí po dlouhých 19 letech.
Kultovní seriál Beverly Hills 90210 se na televizní obrazovky letos v srpnu vrátí po dlouhých 19 letech. (Profimedia)

Návrat ikonického seriálu Beverly Hills 90210 po 19 letech? To nemůžete myslet vážně! Inu, ano i ne. Stará parta se na obrazovky vrátí, ale do stejné řeky tak úplně nevstoupí.

Spoustu slavných seriálů po letech oživili, někdy s původními herci, jindy jako remake, ale málokdy to za něco stálo. A obnovit puberťáckou soap operu Beverly Hills 90210? To přece nemůže dopadnout dobře... Původní diváci z tohoto žánru dávno vyrostli a dnešní publikum si žádá něco úplně jiného.

Parta producentů s několika původními herci ale našli cestu.

„Před 19 lety, kdy seriál skončil, šli každý svou cestou. Teď se Shannen, Jason, Jennie, Ian, Gabrielle, Brian a Tori znovu sejdou kvůli nápadu BH 90210 obnovit,“ uvedla televize Fox. „Ale příběh toho, jak se dávají dohromady, bude vlastně daleko lepší mýdlová opera než skutečný remake. Co se stane, když se ikoničtí herci pokusí znovu začít, kde tehdy skončili?“

Jason místo Brandona

Takže nebudeme sledovat Brandona, Brendu, Kelly a Donnu, nýbrž jejich představitele. A tak se Jasonovi po ránu nechce z postele, Ian žhaví nadupaný kabriolet a Shannen cvičí jógu navlečená do orientálních cetek jako správná kalifornská pozérka.

Jak ukazuje právě zveřejněná upoutávka, nebude chybět nostalgie, ale daleko víc to má být legrace, přehnané karikatury herců samotných. Snad jediné, co zůstává, je adresa, jež dává seriálu jméno: luxusní losangeleská čtvrť Beverly Hills s poštovním směrovacím číslem 90210. A samozřejmě luxusní vily, v nichž bydlí jak seriálové postavy, tak jejich představitelé. V Americe má být premiéra první ze šesti epizod 7. srpna, české obrazovky jistě budou také následovat.

Bez Dylana

Chybět bude představitel Dylana Luke Perry (†52), který v březnu náhle zemřel. Tvůrci na něj však myslí a nějakým vhodným způsobem na něj slibují vzpomenout.

 Beverly Hills - teaser a znělka z 90. let

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.