Tohle Meghan jen tak neodpustí: Potupa pro prince Harryho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tohle Meghan jen tak neodpustí: Potupa pro prince Harryho!

Meghan se v show příliš nepředvedla.
Meghan se v show příliš nepředvedla. (Foto ara)

Okolo Meghan Markleové (37) je od jejího příchodu do britské královské rodiny velké pozdvižení. Poté, co vévodkyně porodila, se zájem o její osobu ještě zvýšil a nyní na veřejnost unikla příliš nelichotivá informace.

Ještě před příchodem na svět syna Meghan a Harryho, se vévodkyně zúčastnila televizní show, ve které měla odpovídat na jednoduché otázky. Avšak pro bývalou herečku příliš jednoduché nebyly, její odpovědi totiž nebyly dostačující.

Vévodkyně ze Sussexu nevěděla, že národní symbol Anglie je lev, Skotsko má jednorožce a Wales draka. Znala jen americké verze některých základních výrazů, jako chodník, koš či schody. Meghan se údajně dle webu casprezeny.sk v show necítila ve své kůži a působil rozpačitě. Manželka prince Harryho tak v show příliš úspěchu nesklidila.

Meghan měla údajně ještě před stěhování do luxusního sídla Frogmore Cottage, složit zkoušky z královského protokolu, mravních základů a etiky. Vévodkyně je totiž proslulá svým neustálým porušováním pravidel, která určuje královský protokol.

 Meghan Markle a její působivá řeč na půdě OSN:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
17. 5. 2019 • 17:20

Ted si ke všemu bude zvát ty náplavy z Ameriky,to se má Harry na co těšit, svatbu jí zatrhli,ted se musí bát čím oblbne čenošku,za co bude vyhazovat peníze dan.po­plat­níků,­tro.­....­..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.