Na 30 měsíců odsouzený Řepka: Vyhrál soud o alimenty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Na 30 měsíců odsouzený Řepka: Vyhrál soud o alimenty!

Tomáš Řepka
Tomáš Řepka (Foto Aha! – David Malík, Pavel Machan )

Slavit výhru po letech může opět Tomáš Řepka (45). Hrozilo mu navýšení trestu za neplacení výživného na syna Marcuse (6), kterého má s exmanželkou Vlaďkou Erbovou (45). Tentokrát se z toho ale vyvlékl!

Městský soud v Brně na základě nových informací včera zprostil bývalého fotbalového bouřliváka obžaloby. I přes naléhání státního zástupce, který žádal, aby byl Řepka shledán vinným a navrhl trest odnětí svobody na čtyři měsíce do věznice s ostrahou a doplatit částku odpovídající 5000 měsíčně, se soudce Ivo Zummer rozhodl přiklonit k obhájkyni obžalovaného.

Ta postavila obhajobu na době, kdy byly alimenty stanoveny. V tu dobu měl totiž fotbalista úplně jiné příjmy a sníženou částku již zaplatil. Trestná činnost prý uhrazením části dluhu zanikla.

Třicet měsíců natvrdo ve věznici s ostrahou, které vyfasoval u předchozích soudů za zpronevěru, poškozování cizích práv a maření výkonu úředního rozhodnutí, se ale nevyhne.

 Městský soud v Brně zprostil obžaloby Tomáše Řepky kvůli dřívějšímu neplacení výživného na syna Markuse.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.