Bučková z Ordinace dráždí: Svléká se nejen před kamerou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bučková z Ordinace dráždí: Svléká se nejen před kamerou!

V Ordinaci si zahrála i modelku.
V Ordinaci si zahrála i modelku. (Foto TV Nova a archiv Divadla Na zábradlí)

Větší problém se žárlivostí než s nahotou má Petra Bučková (40). Hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 se musela svléknout před kamerou a její žárlivý rakouský partner to nezvládá. Musel už překousnout její intimní scény i předstírání orgasmu na divadle.

Naďa Mázlová se ve včerejším díle Ordinace i přes protesty svého otce, primáře Čestmíra Mázla v podání Petra Rychlého (53), rozhodla podstoupit plastiku prsů. Její představitelka Petra proto musela jít do půl těla.

Herečka je na to zvyklá, protože polonahá hraje i v Divadle Na zábradlí. Kdo si na to ale těžko zvyká, je její přítel, rakouský iluzionista Thomas. „První představení, které tady viděl, když jsme spolu začali chodit, byl Nenápadný půvab buržoazie. A v tom jsou zrovna dost odvážné scény,” prozradila Bučková.

„Koupil si lístek do první řady a po deseti minutách jsem na stole ve svatebních šatech a Honza Hájek pod těmi šaty, tam se dějou různé věci a já mám něco simulovat. A v první řadě sedí váš kluk a dívá se na to. Byl dost žárlivej,” svěřila se herečka. „Zpracovával to měsíce, než přijal některé nevýhody mého povolání. Pak si zvykl,” prozradila Petra, která svého žárlivého partnera hodně dráždí.

„Ordinaci nesleduje, ale i tam je pár scén, které by, myslím, nevzal s potěšením. Ale on nemusí vidět všechno,” dodala Bučková s tím, že kdyby měla natáčet nějakou hodně odvážnou intimní scénu, už by se o ní poradila s partnerem.

Přišla o prsa

Když Petra studovala JAMU, měla prý 80 kilo. Se zhubnutím jí prý zmizela prsa. Sama ale o plastice neuvažuje. Odmítá i botox. Místo toho chodí na facejogu. „To je cvičení obličeje, tím se vyhlazují vrásky a posilují svaly v obličeji. Čím víc se ocitám před kamerou, všímám si, jak je všechno vidět. Nemohla bych si dát botox, protože hraju charakterní věci. Ani nechci nestárnout, jsem na to hrdá, nešla bych zpátky ani o minutu,” přiznala Bučková.

 Nahá scéna Benoniho a Dancingerové v Ordinaci. Zadek za ni ukazovala dublérka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.