Simona Stašová: Borrelie v hlavě! Bojí se, že zblbne | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Simona Stašová: Borrelie v hlavě! Bojí se, že zblbne

Simona Stašová zápolila s boreliózou.
Simona Stašová zápolila s boreliózou. (Foto Blesk - Alexandr Malachovský a archiv Blesku)

Ačkoliv herečka Simona Stašová (64) navenek srší optimismem a energií, musela se potýkat s velmi závažným zdravotním problémem, který by mohl skončit fatálně. K doktorovi se dostala takzvaně za pět minut dvanáct. A měla vážně na mále!

Jak řekla v rozhovoru pro časopis Moje zdraví, jejím jediným štěstí tenkrát bylo, že vyrazila za odborníkem. S pokročilým stádiem boreliózy. „Naštěstí profesorka Měšťáková na neurologii si mě vzala do parády a jsem bez následků. Tedy alespoň doufám, protože jsem měla ty borrelie v hlavě, takže až úplně zblbnu, budete vědět, že jsem se mýlila,“ bere herečka svou nemoc s nadhledem.

A proč tenkrát nemoc nechala zajít tak daleko, přestože sama říká, že se nepříjemnými stavy potýkala déle než tři měsíce? „Člověk na sebe musí dávat pozor a nepodceňovat, jak jako tenkrát já, červený flíček na lýtku, posléze bolesti hlavy až to došlo do třetího stadia, kdy jsem si připadala jak v podmořském batyskafu (druh ponorky – pozn. red.), kdy jsem měla pocit, že mezi mnou a lidmi je sklo a pak už se mi houpala zem pod mýma nohama. No… To jsem tomu dala,“ okomentovala své zaváhání, které se jí velmi vymstilo, pro uvedený časopis Simona Stašová.

Reakce Simony Stašové na prohru na Lvech: Jsem divadelnice, moje energie na plátně není vidět!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
qwerta
14. 5. 2019 • 23:06

tzrpetr
14. 5. 2019 • 13:04

Najítt horké Dámské ve
vaší oblasti naa toto : til.pw/nahe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.