Brožové strach o dceru: Beru to jako osobní prohru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Brožové strach o dceru: Beru to jako osobní prohru

Kateřina Brožová
Kateřina Brožová (Foto Aha! – Marek Pátek, Profimedia.cz)

Herečka, které se rozpadl nedávno i poslední vztah s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (50) přiznala pro Deník.cz, že jí její vztahové karamboly velmi trápí. Zejména kvůli dceři Kateřině, jež jim celé roky přihlíží. Co jí bolí ve vztahu k dceři nejvíce?

V rozhovoru pro uvedený web se svěřila, že je to právě fakt, že její dcera musela vyrůstat bez přítomnosti otce. „To, že moje dcera nevyrůstala v úplné rodině, beru jako osobní prohru. Snažila jsem se jí to vždycky všemožně vynahradit, být mámou i tátou zároveň. Na druhou stranu její otec vždy fungoval, jen vztahy mezi námi dvěma nebyly nějakou dobu ideální. O dceru se ale staral a zahrnoval ji péčí a láskou. V posledních letech máme i my dva bezvadný vztah a já jsem za to opravdu vděčná,“ uvedla Brožová.

Jednoduché pro herečku není ani to, že dcera vnímá, jak ona sama v lásce plave. „Na některé věci měla dost vyhraněný názor. Každé dítě si pro své rodiče přeje to nejlepší. Prožila se mnou mnoho situací a já jen doufám, že se v jejích vztazích tyhle věci neodrazí,“ strachuje se Kateřina Brožová, aby i Kačenka jednou neprožívala něco podobného.

Kateřina Brožová se z přibývajících let rozhodně hroutit nemusí. A nehroutí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.