Rodina zraněného Schumachera: Bude to přelomový okamžik! Svět se konečně dozví celou pravdu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rodina zraněného Schumachera: Bude to přelomový okamžik! Svět se konečně dozví celou pravdu

Manželé Schumacherovi ještě před nehodou. Manželka slavného závodníka konečně prozradila, jak se odvíjí jejich život po osudném úrazu.
Manželé Schumacherovi ještě před nehodou. Manželka slavného závodníka konečně prozradila, jak se odvíjí jejich život po osudném úrazu. (Profimedia.cz)

Téměř po šesti letech prolomila podle webu extra.cz rodina Michaela Schumachera hradbu mlčení (50). K jeho zdravotnímu stavu se doposud nijak nevyjadřovali, nyní ale nastala velká změna.

Tento týden má být na festivalu v Cannes uveden dokument o legendě Formule 1, který nese stručný název Schumacher. Do kin má přijít letos v prosinci. A právě tam se konečně fanoušci závodníka, který utrpěl na lyžích fatální úraz hlavy, jež ho vyřadil bohužel ze života, dozví konečně o jeho životě po smutné události více.

V dokumentu bude podle citovaného webu vypovídat Schumacherova žena Corina (50) a jeho otec Rolf (73). Bude to přelomový okamžik, kdy se svět konečně dozví, co rodina i sám Schumacher prožívají. Rozhodně půjde o velmi silný příběh, který přitáhne do kin spoustu diváků.

Trailer k filmu bude představený tento týden na filmovém festivalu v Cannes. „Film zobrazuje nejen úspěšnou kariéru, ale i mnoho aspektů složitého člověka,“ uvádí producenti. Informuje o tom britský deník Daily Mail.



Přečtěte si
kuropatka
14. 5. 2019 • 05:24

Bude to emotivní dokument Sto žen ze sta by manžela v podobné situaci koplo do zadku a miliardy by užily s mladým píchačem bez charakteru Corinu bych přinejmenším blahořečil

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.