Andrea Pomeje na pranýři: Rychtář už ztratil veškeré zábrany! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Andrea Pomeje na pranýři: Rychtář už ztratil veškeré zábrany!

Andrea Pomeje bouchla do stolu! Kvůli Arturovi.
Andrea Pomeje bouchla do stolu! Kvůli Arturovi. (archiv)

Spor mezi Josefem Rychtářem (61) a Andreou Pomeje (30) se zase o něco přiostřil. Po výhrůžkách, že skončí u soudu, se do vdovy po Jiřím Pomeje opřel znovu.

Jak uvádí web extra.cz, vdovec po Ivetě Bartošové se drsně opřel do Andrey Pomeje kvůli tomu, že dle jeho názoru zradila svého manžela. „Za to, co udělala Andrea Jirkovi, je u mě normální ku*va, která ho opustila v jeho nejtěžší chvíli, kdy mu vzala to nejcennější, pro co žil, a to jeho dcerku,“ nechal se slyšet Rychtář, který si vzal na paškál i syna Ivety Bartošové (†48) Artura (22). „Neodpustím mu. Nikdy. Nepochopím, že se se svou maminkou nepřišel rozloučit. Šel do školy, vysmátej, vychechtanej, v džínách, s řetězem u pasu. Prostě byla to máma, ať byla jakákoliv, ale nepřišel se rozloučit,“ řekl pro eXtra.cz.

Tím ale pro změnu našlápl krásnou Dýdžejku. „Zase na někoho útočí. Ten kluk přišel o maminku! Nechápe, jak mu musí být? Nemůžu se na toho chlapa koukat. Jsem vážně naštvaná. Jdu to spustit. Zatím nebyla příležitost, ale jdu do toho,“ namíchla se podle shora uvedeného webu dýdžejka Andrea a dodala, že na něho podá žalobu: „Tohle si nikdo k nikomu nesmí dovolovat!“ prohlásila před několika dny.

Na to konto opět redakce extra.cz zkontaktovala Josefa Rychtáře. „Myslím si, že to, co udělala Jirkovi, je nemravné. Jirka zemřel sám, potom se uzavřel. Myslím si, že tohle by partnerka neměla udělat. Jak se chová po smrti Jirky, je nevhodné. Nafotila nějaké nahé fotky, a to nedělá dobré jméno Jirkovi, nakonec ani jí, a já ji osobně mám u zadku… A je také dobré si uvědomit, že nebýt Jirky Pomeje, nikdo ji nezná,“ nebral si servítky Josef Rychtář.



Přečtěte si
gaysknirem
12. 5. 2019 • 14:03

Ti dva by měli určitě raději mlčet, jelikož jeden je za 18, a druhý za 20 - 2.

rannirosa
11. 5. 2019 • 20:34

Rychto, ty jsi se musel narodit v nejakem kanalu, proto ti ta huba tak smrdi.

demonxxx
11. 5. 2019 • 12:24

Rychto jsi duševní mrzák, ten tvůj otec se na tobě podepsal. Ty tvoje kydy ti baští, tak akorát ta žena, co se s tebou ukazuje a nemá vlastní názor. Jsi ukázkový příklad psychopata, ještě, že tě má Arťa v prde.li, stejně jako většina z nás.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.