Rachot na Primě! Lašková pryč, Kašparovská zpět?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rachot na Primě! Lašková pryč, Kašparovská zpět?!

Ve Velkých zprávách prý dojde k velkým změnám.
Ve Velkých zprávách prý dojde k velkým změnám. (Foto Lenka Hatašová, Herminapress.cz)

Výpovědí Jitky Obzinové (55) nastal ve zpravodajství Primy velký třesk. Podle Blesku se prý stojaté vody zčista jasna rozvířily a „škatulata“ nastávají i v moderování Velkých zpráv. Tam by se podle informací deníku měla vrátit ostřílená moderátorka Terezie Kašparovská (40).

Deset let rozhodovala o všem, co se ve zpravodajství Primy děje. Najednou svoji funkci Jitka Obzinová položila. „Nyní nastal čas se věnovat sama sobě a hledat naplnění v jiných než pracovních věcech,“ odůvodnila, proč televizní stanici opouští.  Tím dala i prostor velkým změnám, které se dotknou podle Blesku právě moderátorských dvojic hlavních zpráv.

Nově totiž přibude Terezie Kašparovská (40). Ta by pak měla nahradit na moderátorském postu nejspíše Gábinu Laškovou (29), jež aktuálně hlásí zprávy s Matějem Mísařem (26). I jeho pozice je ale nejistá, její parťák dosud nebyl určený. „Stále platí, že Velké zprávy na Primě moderují stávající dvojice, a spekulace nebudeme komentovat. O případných změnách s chystanou stanicí CNN Prima News budeme diváky včas informovat,“ řekl Blesku za zpravodajství Primy Adam Halmoši.



Přečtěte si
1pravda1
11. 5. 2019 • 12:10

A prosím, když Kašparovská uvádí Partii nebo zprávy, proč na svůj věk věčně ruce odhalené k podpaží a prsa venku, není to profesionální - co to tam mají na Primě za kostymérky, hrůza.

1pravda1
11. 5. 2019 • 11:49

Gábina je skvělá a pozitivní a s Misařem super. Prosím vyhoďte už Voříška, neumí mluvit, seká každé slovo, a čím větší katastrofu uvádí, tím se více na konci usmívá a culí. On snad vůbec ani nechápe smysl psaného textu, uráží mě, když něco hoří, vraždy, násilí atd. a Vořech - na konci věty úsměv! A Klára už se taky tváří podivně, je to nejhorší dvojice na Primě.

6010
11. 5. 2019 • 08:38

Gábinku nám neberte.To je tak příjemná, přirozená a krásná dívčina, na kterou je radost koukat.A to nejsem na ženské a nejsem chlap.Má i příjemný hlas.Takovou kdybyste z vaší televize dali pryč, tak snad již ani na ty vaše Velké zprávy (kdo to vymyslel,ten název,hrůza) nebudu koukat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.